PREDAJ VEĽKÝ 5 IZB DOM V KRÁSNOM PROSTREDÍ - JENISEJSKÁ - 216m2+361m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj veľký 5-izbový rodinný dom na sídlisku Nad Jazerom, ulica Jenisejská. Nachádza sa v krásnom prostredí priamo pri jazere v slepej ulici. Orientácia je S-J. Celková výmera: pozemok- 361 m2, dom- 216 m2 + veľká pivnica.

Vpredu sa nachádza malá záhradka, pričom sa cez dom prechádza na záhradu ktorá je za ním. Samotný dom má dve podlažia.
Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s jedálňou, kuchyňa, garáž a kúpeľňa. V obývacej izbe sú veľké okná, ktoré miestnosť výborne presvetľujú a ponúkajú krásny výhľad na záhradu, takisto sa tu nachádza aj krb. V kúpeľni je sprchovací kút. Z garáže sa schádza do pivnice, ktorá je takmer pod celým domom. V pivnici sa nachádzajú ďalšie 4 miestnosti. Prechod na záhradu je z obývačky a z garáže.
Na poschodí sa nachádzajú 4 spálne, kúpeľňa a dve loggie, každá 4 m2. V kúpeľni je rohová vaňa. Jedna loggia je orientovaná smerom na ulicu, druhá s výhľadom na záhradu.
Dom je čiastočne rekonštruovaný, na poschodí sa nachádza plávajúca podlaha. Okná v dome sú pôvodné. Vlastníctvo- osobné. Vďaka veľkej rozlohe domu je vhodný aj na spojenie bývania na poschodí a komerčného využita na prízemí, takisto sa z domu dá urobiť jednoduchou zmenou dispozície dvojdom a oddeliť tak bývanie na prízemí a poschodí.

V blízkosti domu sa nachádza všetko čo človek môže potrebovať. Hneď pri dome je jazero. Ďalej sa v jeho blízkosti nachádza škola, škôlka, obchodné centrum, potraviny, poliklinika, pošta a zastávka MHD.

V prípade záujmu o obhliadku alebo akékoľvek ďalšie informácie kontaktujte makléra: Gorazd Jeleň,

Podobné realitné ponuky

Predaj, Rodinný dom, Novostavba
Predaj 98.000,- €
Predaj, Rodinný dom, Novostavba

Ponúkame Vám na predaj , novostavbu modulárneho rodinného domu , ktorý Vám už zajtra môžeme priviesť na Váš pozemok. Dvojposchodový dom o výmere 66m2 , poskytuje plnohodnotné , zdravé bývanie . Vďaka použitým technológiám ako...

Rodinný dom 66 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, Rodinný dom, Novostavba 98.000,- € Rodinný dom 66 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom predaj