Rodinný dom - Furčianska, Košice-Košická Nová ves-zníženie ceny

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte spojenie príjemného a tichého bývania, ale dostupnosť s minimálnym zdržiavaním tak to je prvá z rady výhod ponúkaného bývania.

Ďalšou je slepá ulica v ktorej je dom postavený, zároveň západná strana má výhľad na les ktorý začína za plotom záhradky. Napriek tomu len kúsok od rekreačnej zóny, ktorá však neruší.

Ešte sme neskončili s výpočtom výhod- 12cm Nobasilom zateplený tehlový /30cm Porotherm/ dom s novým omietkami a novými plastovými oknami REHAU,/ nie staršími ako 5 rokov/ podlahové kúrenie na všetkých podlažiach/prízemie, 1.poschodie,podkrovie/,s plastovými rozvodmi ÚK taktiež od firmy REHAU.

Samozrejme dom je podpivničený s garážou pre 2 osobné autá, dielničkou, pivnicou, práčovňou a kotolňou s kondenzačným kotlom VITODENS 200, a z toho vyplývajúcimi nákladmi na kúrenie a ohrev pod 100,-Euro/mesiac.

Na prízemí je vstupná hala, hosťovská izba, kúpelňa a wc , kuchyňa so špajzou a v obývacej izbe je kozub s mramorovým obkladom, lodžia je cez celú šírku domu s výhľadom na les. Na poschodie vedie široké presvetlené schodište s mramorovým schodiskom. Prvé poschodie má šatník, na chodbe má druhú toaletu a kúpeľňu, väčšiu a menšiu izbu a veľkú spálňu s možnosťou doplnenia o šatník, a takisto lodžiu s výhľadom na les, ako aj balkónom s výhľadom na ulicu.

Podkrovie je rozdelené na dve veľké miestnosti, z ktorých je možné vytvoriť samostatnú bytovú jednotku, je privedený plyn s perspektívou osadenia kuchynskou linkou a je doplnená treťou kúpeľňou s wc . Strecha je zaizolovaná 25cm Nobasilom, napriek tomu je v podkroví aj klimatizačná jednotka.

Obytná plocha je 4x110m2. Pozemok má výmeru 310m2.

Dom má samostatné ovládanie teploty miestností, dva satelitné TV okruhy, domáci telefón v podkroví s kamerou.

Dom staval priamo predávajúci s odborným vš stavebným vzdelaním, bol skolaudovaný v r. 1995.Dom vhodný aj na podnikanie

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves
Predaj 395.000,- €
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves

- starší rodinný dom- veľký pozemok 1182 m2- výborná lokalita- všetky IS- rýchla dostupnosť do centra mesta- plna občianska vybavenosť- kúpov voľnýTOP Real Košice ponúka na predaj starší rodinný dom...

Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves / Ortvaňová
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder
Predaj 133.900,- €
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v štádiu, kedy je ešte možná zmena dispozície podľa vlastných predstáv a vkusu. V inzeráte sú priložené aj foto vizualizácie, ktorá je v...

Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves 395.000,- € Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Ortvaňová
predaj
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder 133.900,- € Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves predaj