Na predaj - VÝHĽAD z Vašej RODINNEJ VILY, Kavečany, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusnú RODINNÚ VILU tzv. amerického typu – priestranný rodinný dvojpodlažný dom, nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Košice I – Kavečany.

Ak túžite bývať v rezidenčnom bývaní jedinečného amerického typu, táto rodinná vila je na to ako stvorená - postavená na veľkom slnečnom pozemku o výmere cca 3750 m2, s úžitkovou plochou o výmere cca 560 m2 (bez plochy externých terás), pozostáva z 8 obytných miestností a príslušenstva (2 x kuchyňa, 2 x kúpeľňa, 2 x samostatné WC s bidetom, úložné priestory, technická miestnosť).

Táto novostavba bola postavená pred 7-mimi rokmi z materiálu tehla, zvonka je zateplená; súčasťou domu je dvojgaráž (s automatickou elektrickou bránou) + externé parkovisko (na pozemku) o 3 parkovacích miestach.

Nové kvalitné eurookná (vrátane sieťok), nové omietky, 5 krbov v dome, rustikálny elegantný nábytok z masívu (dovoz Holandsko, robené na mieru) – to všetko dotvára atmosféru luxusného žitia, s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu, pasienky, pohoria, ale vychutnávajúc si súkromie rodinnej pohody v kruhu svojich najbližších.

Dokončený exteriér domu iba umocňuje dokonalosť bývania v tejto nehnuteľnosti – altánok, dreváreň, a udržiavaná záhrada (časť kaskádovitá), s výhľadom na nezastavanú časť katastra obce.

Orientácia nehnuteľnosti J – S. Na nehnuteľnosti neviazne žiadne záložné právo; je ihneď obývateľný. Možnosť spoločného bývania dvoch generácií.

Kúpna cena tejto vily odráža skutočnú tzv. „znaleckú“ hodnotu (znalecký posudok realizovaný uznávaným znalcom v júni 2016 možné dať k nahliadnutiu).

Samotná obytná zóna je so slušnými a bezproblémovými susedmi. Okolie disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, pošta, linka MHD), oddychovou zónou (polia, lesy, Vyhliadková veža) i blízkosť centra mesta (15 minút autom).

Podobné realitné ponuky

Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany
Predaj 164.900,- €
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany

Petersen Realitný Servis Vám EXKLUZÍVNE na predaj ponúka priestranný, dvoj-izbový rodinný dom situovaný v kľudnej časti Košice-Kavečany. Tento gazdovský dom sa nachádza na spoločnom dvore s ďalšími nehnuteľnosťami a je...

Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany 164.900,- € Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany predaj