Predaj rodinného domu 300 m2 Furčianska, Košice-Košická Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 37 ročný poschodový murovaný dom z tehál a vrchné podlažie z kvádrov. Dom sa nachádza v Košickej Novej Vsi na Furčianskej ulici. Jednou stenou je spojený so susedným domom, ktorý sa momentálne rekonštruuje. Pozemok má celkovo 423 m2, Celková úžitková plocha 304 m2. Na pozemku je samostatná garáž za domom a koterec pre psa pred domom. Je napojený na kompletné siete, studňa je spoločná so susedom, kúrenie je plynové kombinované s hliníkovými radiátormi Xhénia a podlahovým kúrením v kuchyni a kúpeľni. Podlahové kúrenie elektrické ako doplnkové je aj na prízemí v dvoch izbách. Dom bol čiastočne renovovaný pred 10 rokmi menila sa sanita, rozvody elektriny, vody a interiérové prvky / schody z masívu, drevené interiérové dvere, okná a dvere vchodové plastové, parkety v izbách a lamino podlaha v chodbe a kuchyni, dlažba na chodbe prízemia /.
Prízemie : garáž s toaletou, vstupná chodba, práčovňa, východ na pozemok, dve izby.
1 Poschodie : jedáleň s kuchyňou, špajzou a toaletou, obývacia izba s krbom a výhrevnou vložkou s prieduchmi do dvoch izieb a chodby. Z obývacej izby sa vychádza aj na priestrannú terasu.
2 Poschodie : 3 izby, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. Z jednej izby sa vychádza na priestrannú loggiu.
Náklady 260,-€ mesačne, TV a IT cez optický kábel, Dom je možný obývať aj dvojgeneračným spôsobom so samostatnými vstupmi.
Cena : 245.000,-€ vrátane všetkých poplatkov a servisu.
Volajte: Kolesár

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice III