Predáme pekný rodinný dom Košice - Barca po rekonštrukcii

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme tento útulný 3 izbový RD v Košiciach nachádzajúci sa v tichej lokalite mestskej časti BARCA. Prízemie domu prešlo roku 2008 kompletnou renkonštrukciou: dom má nové kúrenie s kvalitným kondenzačným kotlom so zabudovaným 100 litrovým zásobníkom na TUV zn. Protherm, novú elektroinštaláciu, nové rozvody vody a odpadu. Rozvody kúrenia, elektriky, vody a odpadu sú vyvedené tiež do podkrovia a dom je tak pripravený na prípadné zobytnenie podkrovia. V dome je nová priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, 2 umývadlami, WC geberit a bidetom. V kúpeľni je podlahové kúrenie. V kuchyni je nová linka a zabudované nízkoenergetické spotrebiče. Kuchyňa je spojená s jedálenskou časťou a obývačkou a tento priestor má celkové rozmery až 9 x 5 metrov. V obývačke sú inštalované výkonné krbové kachle značky Romotop ako alternatívny zdroj tepla.

V dome sú kompletne nové omietky, znížený sadrokartónový strop s bodovými svetlami, kvalitné drevené zárubne a dvere vyššej triedy značky Porta a plávajúce podlahy. Na dome sú nové plastové okná vyššej triedy vo farbe zlatý dub, vchodové bezpečnostné eurodvere sú tiež vyššej triedy. Dom je z 2 tretín podpivničený. Pivnica má 4 miestnosti, sú v nej nové betónové podlahy a 3 miestnosti sú na stenách obložené kameňom. V pivnici sa nachádza tiež umývadlo s teplou a studenou vodou, zásuvky 220V a 380V.
Severná stena domu je zateplená polystyrénom o hrúbke 13 cm, ostatné steny sú zateplené 11cm polystyrénom. Je potrebné už iba dokončiť zateplenie 1 steny a vrchnú omietku na fasáde.
Strecha je pôvodná, v dobrom stave, pokrytá eternitom, nepreteká. Strop obytnej časti domu je navyše tvorený železobetónovou platňou a tak prípadná rekonštrukcia strechy či zobytnenie podkrovia do budúcnosti sa zaobíde bez väčších komplikácií či obmedzení.

Na pozemku o rozlohe 7,3 árov sa nachádza ešte menšia nová obytná budova, ktorá je pripojená k hlavnému domu. Jedná sa o domček s jednou veľkou izbou, kúpeľnou so sprchovacím kútom, WC a umývadlom, kuchyňou a špajzou.
Na pozemku je tiež nový murovaný prístrešok/garáž s pálenou škridlou, veľkým murovaným grilom a elektrickou zásuvkou a je vhodný na relax ale aj na garážovanie auta. Na pozemku sa nachádza ešte drevený domček so šmýkalkou vlastnej výroby, veľa ovocných kríkov, ovocných stromov, drevený posed so stolom a lavicami z dubového dreva v tieni jablone a udržiavaný trávnik. Na pozemku je tiež 17 m hlboká kopaná studňa ako alternatívny zdroj vody.

momentálna obytná plocha domu 113 m2
obytná plocha prístavby - domčeka 47 m2
plocha podpivničenia 50 m2
murovaný prístrešok/garáž 25 m2

Nehnuteľnosť je pripravená k okamžitému nasťahovaniu a užívaniu si všetkých výhod, ktoré ponúka.
Oplatí sa vidieť, objednajte sa na obhliadku.

Cena: 179.000 EUR. ! K dispozícii je tiež aktuálny ZNALECKÝ POSUDOK !

Táto cena je už vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv, katastrálnych a notárskych poplatkov a hypotekárneho poradenstva.

V prípade záujmu volajte: Ing. Peter Bachňák, ,
certifikovaný realitný poradca Slovenskej Realitnej Akadémie
člen Realitnej únie SR

Možnosť hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Túto nehnuteľnosť predáva realitná spoločnosť ADOMIS, Toryská 8, Košice,
tel.:

Rozmýšľate nad predajom nehnuteľnosti? ZAVOLAJTE, pretože úspech je súčasťou
našej práce!

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj