NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V KOŠICIACH - BARCA, 230m2 + 5,2ar. ZÁHRADA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v BARCI v štádiu rozostavanej stavby v tichej lokalite len 5 min. autom od centra Košic. Jedná sa o pekný rodinný dom o veľkosti cca 230m2 s 5 árovou záhradou,.

Typovo sa jedná o 4 izbový rodinný dom s jedným poschodím, ktorý pozostáva z veľkej obývačky s krbom a veľkým francúzskym oknom s východom na terasu, kuchyne, ktorá ma tiež východ na terasu, 3. spální, z technickej miestnosti, z dvoch kúpeľní, 2x WC a šatníka. Dve spálne majú prístup na balkón. Súčastou domu je aj garáž pre dve autá.

Charakter stavby:
Stavba je postavená z materiálu VELOX, ktorý má výborné tepelné vlastnosti a nie je nutné ho už zateplovať, je to materiál určený na výstavbu nízkoenergetických domov. Dom má špičkovú strechu značky BRAMAC. Plastové okná prvej triedy, trojsklo zn. SALAMANDER.

Zástavka električiek je pár minút pešo, v okolí sa nachádza kompetná občianska vybavenosť, keďze je to len pár minút autom do centra mesta.

V prípade záujmu, kontaktuje makléra: Bc. Richard Glück na tel. č.

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj