Exkluzívny dom pre náročných klientov v lukratívnej časti Győru

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dom sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí. Bol postavený v roku 2001 a to z luxusných a kvalitných materiálov. Dom je umiestnený na krásnom slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1 206 m2, úžitková plocha 295 m2 + 70m2 podkrovie, 4 priestranné izby (dve detské izby, a spálňa,obývačka), americká kuchyňa (kuchynský nábytok Wellmann), 3 kúpelne, 4 WC, šatník, galéria.

Dom je čiastočne podpivničený. Kvalitu bývania zvýši na juhozápad orientovaná zimná záhrada (je možnosť premeniť na krytý bazén 5,5 m x 3 m ), 47 m2 dvojgaráž.
Kúrenie v dome je zabezpečené s plynovým kotolom zn. Vaillant.

Celý dom je zariadený veľmi účelne so zmyslom pre detaily, remeselné spracovanie domu a všetkých detailov je bezchybné, všetky prvky zapracované do interiéru sú premyslené, zladené účelovo i esteticky.
V krásne upravenej veľkolepej čarovnej záhrade je zavlažovací systém, veľký bazén, gril a pagoda, ktorá poskytuje orientálnu náladu.

Jednoducho, ten dom treba vidieť a pocítiť to množstvo energie, ktorou dom disponuje.

Na pozemku medzi starými stromami sa nachádza ďalšia časť domu so samostatným vchodom, takže sa môže používať zvlášť ako samostatný rodinný dom.
Úžitková plocha je 107m2, 2 priestranné izby+ obývačka, americká kuchyňa (kuchynský nábytok Wellmann), galéria na knihy, náročne šitý na mieru podobne ako druhý dom. V dome sa nachádza šatník, práčovňa, pivnica na skladovanie zeleniny. Časť budovy je 18 m2 garáž a 30 m2 terasa.
Dve záhrady sú úplne rozdelené. Kúrenie v dome je zabezpečené s plynovým kotolom zn. Vaillant.
Plyn,voda,kúrenie, elektro je samostatne.
Nehnuteľnosť momentálne je obývané nájomníkmi, perfektná možnosť na dlhodobú investíciu ak je možnosť aby zostali, druhý velký dom je nenákladný.

Győr je v Maďarsku v Rábsko-mošonsko-šopronskej župe v Rábskom obvode.
Nehnuteľnosť je optimálnou polohou s diaľničným napojením na Rakúsko, Maďarsko a Slovensko, ako aj na AUDI Hungaria alebo na priemyselný park.

Cena nezahŕňa zariadenie domu.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Győr

V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom
Predaj 250.000,- €
V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom

Rodinný dom na predaj v GyőrV prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom15 km od Győru, vo vnútrozemí Nyúlu, v krásnom prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom Nettó 99...

Rodinný dom 3919 m2 Nyúl