- LUXUSNÁ VILA na prenájom, PEZINOK - Grinava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk ponúka na PRENÁJOM exkluzívnu RODINNÚ VILU s výnimočnou atmosférou a vnútorným bazénom, situovanú na kopci pod vinohradmi na začiatku obce Pezinok, časť Grinava. Tento priestranný 9-izbový dom má úžitkovú plochu 603m2 a je situovaný na pozemku s rozlohou 1200m2.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
Dom s reprezentatívnym štýlom je zhotovený z nadštandardných materiálov a vybavený kvalitným zariadením. K dispozícii má interiérový bazén s protiprúdom, 2 sauny (fínska, parná), vínnu pivnicu a vináreň, klimatizáciu, krb, kamerový systém, zabezpečovací (alarm) a protipožiarny systém, v celom dome sadrokartónové/sadrové stropy s bodovým osvetlením, solárny systém na ohrev vody, centrálny vysávač, kúrenie zabezpečené kvalitným plynovým kotlom v kombinácii s podlahovým vykurovaním a radiátormi, veľkú 2 garáž + možnosť parkovania až 4 áut na dvore pred domom.
V dome sú 2 kuchyne a viacero kúpeľní a toaliet, z toho 3 kúpeľne sú prístupné priamo z jednotlivých spální, osobitný šatník k hlavnej spálni ako šatníková miestnosť, v ďalších 2 spálňach sú šatníkové skrine. Dom má viacero terás a balkónov, z ktorých je krásny výhľad na okolie a veľkorysú, udržiavanú záhradu s trávnikom a okrasnými drevinami.


DISPOZÍCIA
Dom sa rozprestiera na 4 podlažiach, pričom každé podlažie plní inú funkciu.

PRÍZEMIE tvorí relaxačno-oddychovú funkciu. K dispozícii je interiérový bazén, 2 sauny, vínna pivnica a vináreň, technická miestnosť s kotlom, serverovňa, sklad, sprcha, WC, kuchyňa.

1. PODLAŽIE tvorí dennú – spoločenskú časť domu. Nachádza sa vstupná hala, nadštandardne veľká obývacia izba s krbom, spojená s jedálňou a veľkou kuchyňou, spálňa s kúpeľňou (sprcha + WC), samostatné WC, vstup do garáže. Z obývacej izby je vstup na veľkú terasu, orientovanú do záhrady so zeleňou.

2. PODLAŽIE tvorí nočnú – odpočinkovú časť domu pre stretávanie rodiny. Nachádza sa tu veľká, priechodná miestnosť z ktorej vedie schodisko do podkrovia, 3 spálne (dve s vlastnou kúpeľňou), veľká (hlavná) kúpeľňa s 2 umývadlami, rohovou vaňou s hydromasážou, sprchovým kútom, WC a bidetom, samostatný šatník, prístupný z hlavnej spálne. Z obývacej miestnosti je vstup na priestrannú terasu.

3.PODLAŽIE/PODKROVIE tvorí otvorený priestor, využiteľný na rôzne účely, ako napr. herňa pre deti, pracovňa, odkladací priestor a pod. Priestor je možné rozdeliť na viacero miestností dobudovaním priečok.

ODPORÚČANIE RK REB REAL – PARTNERS:
Táto štýlová a nadštandardne priestranná vila, situovaná vo výnimočnej lokalite pod vinohradmi a na kopci s krásnym výhľadom uspokojí nároky aj náročného klienta, ktorý vie oceniť osobitý a nezameniteľný štýl, nadčasové kvalitné materiály, ako aj vysokú úroveň súkromia a bezpečia. Vhodné aj ako rezidencia pre diplomatov, alebo reprezentatívne sídlo firmy.

Kompletnú ponuku iných luxusných nehnuteľností nájdete na www.luxusné-reality.sk


LUXURY HOME FOR RENT, PEZINOK – GRINAVA. The 4-floor Villa measuring 603sqm has 4 bedrooms (3 with bathroom and Built-in wardrobe), 2 living rooms, 2 kitchens, 4 bathrooms, interior pool, 2 saunas, 2 terraces and balconys, large garage. House situated on 1200sqm land with delightful garden, located on hill with spectacular view. Just 20 minutes drive from Bratislava.

This stylish and spacious Villa, located in exeptional place on hill of Carpatian Mountains surrounded by vineyards, fulfill expectations and desires even demanding clients. Useable for living, as residence for diplomats or company.

Entire offer of luxurious properties on www.Luxusne-Reality.sk.

Podobné realitné ponuky

Hladám dom na prenájom Modra, Pezinok okolie Hladám dom na prenájom Modra, Pezinok okolie Prenájom Cena v RK
Hladám dom na prenájom Modra, Pezinok okolie

Hladám na dolhodobý prenájom Rodinný dom v Modra a okolie pre 4 člennú rodinu...

Rodinný dom 0 m2 Pezinok / Pezinok
Prenájom Cena v RK
STARŠÍ RODINNÝ DOM V CENTRE PEZINKA na prenájom
Prenájom 1.000,- €
STARŠÍ RODINNÝ DOM V CENTRE PEZINKA na prenájom

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL dá do prenájmu starší 5 izbový rodinný dom v blízkosti centra mesta. Dom je postavený na pozemku s výmerou 407 m2, zastavaná plocha je cca...

Rodinný dom 170 m2 Pezinok / Sládkovičova
Prenájom 1.000,- €
REZERVOVANÉ Príjemný 4i RD 145m2, nezariadený, garáž, krásna záhrada
Prenájom 1.390,- €/mes.
REZERVOVANÉ Príjemný 4i RD 145m2, nezariadený, garáž, krásna záhrada

Veľmi príjemný 4i RD 145m2, nezariadený, garáž, krb, krásna záhradaDispozícia:celková rozloha 145m2 + 20m2 terasa + 25m2 garáž; rozloha pozemku cca 900m2; dvojpodlažnýVstupná hala, malá kúpelňa s WC, plne vybavená...

Rodinný dom 145 m2 Pezinok - Grinava / Mlynárska
PRENAJATÉ: ZARIADENÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOW SO ZÁHRADOU, SLOVENSKÝ GROB
Prenájom 1.100,- €
PRENAJATÉ: ZARIADENÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOW SO ZÁHRADOU, SLOVENSKÝ GROB

P R E N A J A T É TOP PONUKA: Na prenájom pekná zariadená novostavba vhodná ako pre rodinu, tak i pre firmu. V exkluzívnom zastúpení ponúkame priestranný 4...

Rodinný dom 99 m2 Slovenský Grob / Malý Raj
Prenájom 1.100,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Hladám dom na prenájom Modra, Pezinok okolie Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Pezinok
Pezinok
prenájom
STARŠÍ RODINNÝ DOM V CENTRE PEZINKA na prenájom 1.000,- € Rodinný dom 170 m2 Pezinok
Sládkovičova
prenájom
REZERVOVANÉ Príjemný 4i RD 145m2, nezariadený, garáž, krásna záhrada 1.390,- €/mes. Rodinný dom 145 m2 Pezinok - Grinava
Mlynárska
prenájom
PRENAJATÉ: ZARIADENÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOW SO ZÁHRADOU, SLOVENSKÝ GROB 1.100,- € Rodinný dom 99 m2 Slovenský Grob
Malý Raj
prenájom