Slnečný rodinný dom so záhradou - 220 m2 / Rusovce /prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľký priestranný a slnečný rodinný dom v Bratislave – časť Rusovce, o úžitkovej ploche 220 m2 s klimatizáciou, garážou a záhradou v rozlohe 400m2.
Vchod do domu je cez malú oplotenú predzáhradku. Rodinný dom má i samostatný vjazd do garáže. Vo vstupnej hale domu sa nachádza sociálne zariadenie so sprchou. Zo vstupnej chodbičky sa vchádza do veľkej izby s krbom (s prieduchmi) odkiaľ je uzatvárateľný prechod do kuchyne. Kuchyňa je plne zariadená zabudovanými spotrebičmi (pračka, umývačka riadu, chladnička, mraznička, šporák a mikrovlnná rúra), kuchynskou linkou s digestorom. Z izby na prízemí je priamy východ do dvora, ako aj prechod mramorovým schodiskom na prvé poschodie domu. Tu sa nachádzajú ďalšie 4 izby (prieduchy tepla z krbu), väčšia kúpeľňa (bidet, WC, rohová vaňa, dve umývadlá a kotol na kúrenie a TÚV). Jedna z izieb má aj samostatný prechod do extra kúpeľňe so sprchou, WC a umývadlom.
Podlahy tvoria drevené parkety, keramická dlažba a kachličky v sociálnych zariadeniach. Dom má vlastný alarm napojený na CPO. V dome je možnosť okamžitého pripojenia na internet + TV signál.

Uprednostňuje sa zmluvne dlhodobý prenájom.

Cena prenájmu: 1.500,- €/mesiac + energie.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Rusovce