5546, 4 izbová chata, Košice – Sever, Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj murovanú zrekonštruovanú celoročne obývateľnú chatu v Košiciach, časť Kavečany , v blízkosti vyhliadkovej veže.
Pozemok, na ktorom stojí chata má cca 11 á a je z časti rovinatý a z časti mierne svahovitý. Dispozične je chata rozdelená na 3 podlažia. Každé podlažie má podlahovú plochu 25 m2, 2x kryte terasy po 15 m2 a 2 veľké vonkajšie terasy. Súčasťou pozemku je drevená chatka na záhradné náradie a ovocný sad: jablone, čerešňa, slivky, hrozno, černice, ríbezle, okrem toho je množstvo okrasných rastlín.
IS: Vlastná studňa, žumpa a trativod, elektricky bojler na ohrev vody.
Kúrenie: elektrické kúrenie a kúrenie tuhé palivo.
V podkroví sa nachádza spálňa s balkónom. 1. podlažie má obývačku, kuchyňu, kúpeľňu s WC a letnú izbu s terasou. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, izba, technická miestnosť so špajzou a letná izba s terasou. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: nové vodovodné a elektrické rozvody, izolácia domu voči vlhkosti, nové stierky a omietky, dlažby, obklady, plávajúce podlahy, prístrešky, zábradlia, schodiská, očistená a premaľovaná eternitová strecha, nové pletivo atď.
Predáva sa kompletne zariadená ako je vidno na fotkách.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom finančného špecialistu. Celú foto dokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Ing. Rudolf Dohányos .

Podobné realitné ponuky