EXKLUZÍVNE - predaj: výhľad z Vašej budúcej chaty, Ružín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE: Ponúkame na predaj murovanú CH A T U – v tichom prostredí vodnej nádrže Ružín, nachádzajúcu sa vo vyhľadávanej oddychovej lokalite priamo pri vode a s vlastným mólom, v uzavretej a koncovej chatovej lokalite oproti Bujanovskému tunelu.
Táto nehnuteľnosť je postavená na pozemku o výmere 380 m2, s úžitkovou plochou chaty o výmere 90 m2 (bez plochy externých terás), pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva:

SUTERÉN:
technická miestnosť na uskladnenie dreva, garáž bez možnosti vjazdu autom

PRÍZEMIE:
obývacia izba (s krbom a posedením) prepojená s kuchyňou, komora, kúpeľňa (so sprchovacím kútom); samostatný výstup na vonkajšiu terasu chaty a vlastné mólo (výhľad na vodnú plochu a priľahlé lesy)

POSCHODIE:
2 x spálňa

Chata je postavená z tehál, s vlastnými vodovodnými rozvodmi napojenými na prameň, rozvodmi elektriky. Po menších stavebných úpravách možnosť celoročného bývania (v okolí sa už nachádzajú susedia obývajúci nehnuteľnosti po celý rok); pozemok okolo chaty udržiavaný, s vonkajším posedením v lone prírody.

Táto nehnuteľnosť je riadne právne zapísaná a zakreslená v katastri nehnuteľností (chata má pridelené súpisné číslo), bez tiarch, voľná k nasťahovaniu sa, s možnosťou čerpania hypotekárneho úveru.

Podobné realitné ponuky

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce