Chata v uzavretom areáli Freizeitzentrum v Bergu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj chatu v krásnom prostredí uzavretého areálu Freizeitzentrum v Bergu neďaleko Bratislavy. Murovaná chata má výmeru 55 m2 a je postavená na pozemku o výmere 231 m2 (11 x 21 m). Nachádza sa v 3. línii od jazera, ktoré z pozemku vidíte. V chate je kuchyňa s obývačkou a spálňou, malá detská izbička, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom a z boku chaty je miestnosť na náradie. Kúrenie je elektrické. V chate sa nachádza krb na biolieh.

V areáli Freizeitzentrum je vybudovaných okolo 90 rekreačných domčekov a chát. Funguje tam spoločenstvo vlastníkov. Okrem stavebných pozemkov a samotného jazera s rozlohou takmer 3 ha sú k dispozícii dva tenisové kurty s automatickým zavlažovaním, malé futbalové ihrisko, detský park, spoločenská miestnosť, garáže, parkoviská pre vlastníkov a ich návštevy. Ďalej sa v areáli nachádza voľná trávnatá plocha, dráha pre petang a verejná pláž výlučne pre obyvateľov Freizeitzentrum. Pre úplné športové vyžitie prídu vhod cyklistické trasy a výlety do okolitej prírody spojené s krásnymi vyhliadkami.

Poloha tohto biotopu je priam predurčená pre rekreáciu prípadne aj celoročné bývanie ľudí so silným cítením k prírode. Len 1,5 km za hraničným priechodom Berg a 5,5 km od nákupného strediska Aupark, bez ranných preplnených ciest a s jednoduchým prístupom do centra mesta je tento areál vhodný hlavne pre obyvateľov Bratislavy. V areáli chytíte aj slovenskú mobilnú sieť.

Náklady: platba Freizeitzentrum: cca 1000 EUR ročne, elektrina cca 200 EUR štvrťročne.
V realitnej kancelárii je k dispozícii pôdorys chaty (na vyžiadanie).

Cena: 105.000 EUR

Pri kúpe nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám v rámci kúpnej ceny zabezpečíme:
a) list vlastníctva na právne účely,
b) snímku z katastrálnej mapy (ak je potrebná),
c) návrh kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve),
d) návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
e) základný správny poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
f) notársku úschovu u nášho zmluvného notára (ak je potrebná),
g) úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách u nášho zmluvného notára.
V prípade potreby hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti Vám poskytneme bezplatné poradenstvo u nášho zmluvného partnera.

Podobné realitné ponuky