1091625 Nová Baňa Nehnuteľnosť v nádhernom prostredí

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1091625 Nová Baňa Nehnuteľnosť v krásnom prostredí

Predáme v nádhernej Novobanskej kotline samostatne stojacu stavbu.
Stavebné povolenie je vydané na dva samostatne stojace stavebné objekty a to rekreačná chata a hospodárska časť /sklad, garáž, výrobná hala.../ Hospodárska časť je postavená v rozsahu hrubej stavby -schopná k využívaniu podľa potreby. Pôdorysné rozmery budovy sú 8,5 m x 8,5 m. Stavba je murovaná z tehly zastrešená sedlovou strechou. Na pozemok je zrealizovaná nová elektrická prípojka, ktorá je vedená aj do stavby. V prípade, že budúci majiteľ bude chcieť realizovať prestavbu na rekreačnú chatu, je tu možnosť už s pripojením na jestvujúce IS.
Taktiež je zrealizovaný spevnený vjazd na pozemok, na ktorý je vydané povolenie. Boli prevedené aj náležité terénne úpravy.
V cene je zahrnuté aj právoplatné stavebné povolenie, spolu s projektovou dokumentáciou. Celková výmera pozemku je 1587m2.
Perfektné napojenie na rýchlostnú R1.
Nádherné okolie ponúka široké možnosti na turistiku, kúpanie, či hubárčenie v letných mesiacoch. V zime lyžiarske strediská ponúkajú svoje služby na výbornej úrovni.
V prípade otázok Vám radi odpovieme na telefónnom čísle .

Podobné realitné ponuky - Budova, Žarnovica

Multifunkčná budova Žarnovica
Predaj 189.000,- €
Multifunkčná budova Žarnovica

Multifunkčná budova v srdci mesta Žarnovica na predaj. Je ideálna na komerčné využitie. Táto budova sa nachádza v centre mesta, čo z nej robí ideálne miesto pre váš podnikateľský projekt...

Budova 150 m2 Žarnovica / A. Sládkoviča
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Multifunkčná budova Žarnovica 189.000,- € Budova 150 m2 Žarnovica
A. Sládkoviča
predaj