Na predaj podnikateľský objekt, 291 m2, ul. Kyjevská, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj priestranný objekt, vhodný na podnikateľské účely, nachádzajúci sa na Kyjevskej ulici v Trenčíne na najväčšom sídlisku mesta.
Objekt je samostatne stojaca budova s jedným nadzemným podlažím. Úžitkovú plochu tvorí 266 m2. Budova so zastavanou plochou 291 m2, leží na pozemku 291 m2. Nachádza sa v obytnej časti mesta. Budova bola podnikateľsky využívaná ako prevádzka potravín, môže však byť využívaná aj na iné účely.
V rámci územnoplánovacej informácie, pozemok na ktorom objekt stojí, sa nachádza v polyfunkčnej zóne bývania a občianskeho vybavenia, kde je možné navýšiť budovu až do 9 nadzemných podlaží.
Dispozične pozostáva z 1 veľkej miestnosti, ktorá tvorila predajňu, veľkého skladu, kancelárie, šatne a sociálneho zázemia.
Za objektom sa nachádza nakladacia rampa, možnosť manipulácie s nákladným autom.
V okolí objektu je kompletná občianska vybavenosť.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj