NA PREDAJ PENZIÓN, 663 M2, LUŽIANKY - OKRES NITRA.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný penzión o celkovej rozlohe pozemku 663 m2, nachádzajúci sa v obci Lužianky pri hlavnej ceste. Objekt bol kolaudovaný v roku 2002 a zrekonštruovaný v roku 2008, je dvojpodlažný. Hlavná stavba penziónu má 480 m2 a prístavba 149 m2, ktorá je od hlavnej budovy odčlenená terasou s prístreškom. Na prízemí penziónu sa nachádza priestranná reštaurácia s barom, s krbom a nábytkom (stoly, stoličky, kreslá). Reštaurácia má kapacitu 65 miest na sedenie s možnosťou využívania letnej terasy .V reštaurácii je inštalovaná funkčná ventilácia. Za barom je vstup do veľkej a priestrannej kuchyne s takmer novými spotrebičmi, a tiež vstup do pivničného skladu. Kuchyňa je obložená keramickým obkladom, vybavená nerezovými linkami a umývadlami, sporákom a pizza pecou. Z reštaurácie cez chodbičku, kde sú toalety sa po drevenom schodisku ide na poschodie, kde sa nachádza 9 izieb. Každá z izieb má vlastnú obkladanú kúpeľňu a toaletu , v izbách je plávajúca podlaha. Dve izby na čelnej strane penziónu majú prístup aj na balkón. Terasa s vonkajším krbom je čiastočne zastrešená, nachádza sa medzi hlavnou budovou s reštauráciou a bočným krídlom a dá sa využívať na vonkajšie posedenie od jari do jesene. Taktiež sa tu nachádza vonkajší krb na grilovanie. V bočnom krídle sa nachádzajú ďalšie štyri izby, každá taktiež so samostatným WC a kúpeľňou, sklad a sauna, ktorá však potrebuje rekonštrukciu. Pred vstupom do hlavnej budovy sa nachádza terasa a parkovisko, s veľmi dobrými parkovacími možnosťami cca 10 áut. Plocha od cesty k penziónu je vydláždená zámkovou dlažbou . Penzión svojim interiérovým a exteriérovým riešením spĺňa požiadavky nadštandardného priestoru. Penzión je v súčasnosti neprevádzkovaný. Využiteľnosť objektu je skutočne široká /hotel, reštaurácia, penzión/, záleží len na novom majiteľovi a jeho zámeroch. V prípade vážneho a seriózneho záujmu možná dohoda na cene.
Výhody : slnečný, pekný výhľad, kompletná občianska vybavenosť, možnosť využitia na rôzne účely, vzdialenosť od krajského mesta Nitra cca 4 km. Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Telefón na makléra , infolinka: .

Podobné realitné ponuky

MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre
Predaj 249.000,- €
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre

Ponúkame na predaj Komerčný objekt, pozostávajúci s administratívnej budovy, prístrešku, vlastného parkoviska a zeleného pásu za budovou.Administratívna budova má 12 miestností + sociálne zariadenia... a rozlohu 234m2Prístrešok má rozlohu...

Budova 234 m2 Nitra / Cabajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre 249.000,- € Budova 234 m2 Nitra
Cabajská
predaj