Na predaj objekt na štartovacie byty al. kancelárie HLOHOVEC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BC REALITY® - ponúkame na predaj objekt v Hlohovci situovaný v okrajovej časti intravilánu okresného mesta, ktorú charakterizuje zástavba rodinnných domov doplnená priemyselnými areálmi. Rovinatý oplotený pozemok je prístupný z asfaltovej komunukácie.

Stavebno - konštrukčné riešenie:
Objekt je riešený ako trojtraktový s centrálnym schodiskom s výťahovou šachtou a s centrálne v pozdĺžnom smere umiestnenou chodbou. Má 6 nadzemných podlaží, nie je podpivničený. Výťah je osobný s nosnosťou 250 kg so strojovňou na streche objektu. Objekt je vybudovaný na základových pásoch s nosnou konštrukciou z prefabrikovaných montovaných panelov hr. 15cm v priečnom module 3,60bm. Fasáda je z pórobetónových panelov hr. 25cm so siliplastovou povrchovou úpravou. Strecha je plochá s hydroizoláciou na báze bitúmenov.

Dispozičné riešenie:
Na každom podlaží sa nachádzajú ubytovacie priestrory z 2 základných typoch: typ garsónkový typ s označením ako G1 a typ dvojgarsónkový s označením ako G2.
Ubytovacia jednotka typ G1 obsahuje 1 miestnosť s príslušenstvom: chodba, kúpelňa, WC a lóggiu. Ubytovacia jednotka typ G2 obsahuje 2 miestnosti s príslušenstvom: samostatná miestnosť s kuchynskou linkou dl. 1,50 bm, chodba, kúpelňa, WC a 2 lóggie.

Na prízemí sa nachádza 8 ubytovacích priestorov: správcovský 3 izbový byt, 5ks - typu G2 a 2ks typu G1. Na každom poschodí objektu ( 2. až 6. NP ) sa nachádza 12 ubytovacích priestorov v skladbe: 8 ks typu G2 a 4 ks typu G1. Priemerná zastavaná plocha: ( 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19m2 ) / 6.

Všetky ubytovacie priestory sú prístupné z centrálne umiestnenej spoločnej chodby, ktorá prebieha po celej dĺžke objektu a presvetlená je z oboch štítových stien, ďalej zo schodiska a zhromažďovacieho priestoru pred schodiskom na každom podlaží.

Objekt je napojený na verejnú kanalizačnú sieť prostredníctvom revíznych šachiet, vodovod, rozvodnú sieť NN ZSE.

Objekt vhodný na rekonštrukciu za účelom predaja štartovacích bytov.

V prípade seriózneho a korektného záujmu pre tento typ nehnutelnosti ma neváhajte kontaktovať na doleuvedenom tel.č. alebo prostredníctvom emailu.

Podobné realitné ponuky - Budova, Hlohovec

Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov
Predaj 295.000,- €
Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov

Na predaj zabehnuté reštauračné zariadenie-bistro, nachádzajúce sa v centre mesta Leopoldov. Na prízemí klimatizovaného objektu sa nachádza komplet vybavená reštaurácia, kuchynka so zabudovanými spotrebičmi, sklad a sociálne zariadenia. V zadnej...

Budova 340 m2 Leopoldov / Holubyho
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec.
Predaj Cena v RK
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec.

Na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-podlažný, podpivničený bytový dom s vlastným parkoviskom.Objekt bytového domu pozostáva z troch nadzemných podlaží a jedného podzemného podlažia. Bytový dom bol zhotovený ako rekonštrukcia pôvodnej...

Budova 400 m2 Hlohovec
Super ponuka!!! V úplnom centre Hlohovca na predaj pozemok 1088m2 + 1
Predaj 200.000,- €
Super ponuka!!! V úplnom centre Hlohovca na predaj pozemok 1088m2 + 1

Na predaj v absolútnom centre Hlohovca pozemok o výmere 1088m2, na ktorom sú situované 2 objekty. Jeden je v pôvodnom stave – dvojpodlažný + podkrovie a druhý je rozostavaný. Objekty...

Budova 500 m2 Hlohovec / Námestie sv. Michala
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov 295.000,- € Budova 340 m2 Leopoldov
Holubyho
predaj
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec. Cena v RK Budova 400 m2 Hlohovec predaj
Super ponuka!!! V úplnom centre Hlohovca na predaj pozemok 1088m2 + 1 200.000,- € Budova 500 m2 Hlohovec
Námestie sv. Michala
predaj