Štvorpodlažná polyfunkčná budova v BA III. Nové Mesto, Stromová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BUDOVY:
Ponúkame na predaj modernú štvorpodlažnú polyfunkčnú budovu v lokalite Bratislava III - Nové Mesto, Kramáre, na ulici Stromová. Celková plocha podlaží je 5070 m2, prenajímateľná plocha 4550 m2. Polyfunkčná budova má jedno podzemné a tri nadzemné podlažia. V suteréne je prevažne technické zázemie a sklady na prenájom. Na prvom nadzemnom podlaží (prízemí) sú umiestnené obchodné prevádzky: banky potraviny, lekáreň a pod. Na druhom a treťom nadzemnom podlaží sú administratívne priestory, momentálne prenajaté štátnym inštitúciám. K polyfunkčnému objektu prináleží aj 46 parkovacích miest. V súčasnosti je objekt obsadený nájomníkmi s dlhodobými nájomnými zmluvami.

STAV BUDOVY:
Administratívne priestory je možné modulovať podľa špecifických požiadaviek klientov. Celá budova je zabezpečená elektronickou požiarnou signalizáciou a bezpečnostným kamerovým systémom. Na prízemí je vstupný vestibul s 24 hodinovou strážnou službou a systémom elektronickej kontroly vstupu.

LOKALITA:
Prestížna a dobre dostupná lokalita Kramáre. Budova leží na miestnej hlavnej komunikácii, zastávky MHD priamo pred objektom. Obchodné prevádzky v budove tvoria významnú časť občianskej vybavenosti celého okolia. V blízkosti sa nachádzajú nemocnice, ministerstvá, vedecké inštitúcie, banky, vysoká škola, hotel, obchody a reštaurácie. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

Podobné realitné ponuky

POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.
Predaj Cena v RK
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ POLYFUNKČNÚ BUDOVU po kompletnej NADŠTANDARDNEJ rekonštrukcii, BA III. Nové Mesto, ul. Stará Vajnorská, celková úžitková plocha objektu je 745 m2, výmera pozemku 244...

Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto / Stará Vajnorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III. Cena v RK Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto
Stará Vajnorská
predaj