Budova - Kaštieľ na predaj, Plaveč, Stará Ľubovňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj budovu bývalého kaštieľa v obci Plaveč, okres Stará Ľubovňa. Kaštieľ je postavený v strede obce v bezprostrednej blízkosti miestnej komunikácie
a je osadený na pozemku o výmere 3213m2 s prístupom z ulice vedúcej popri budove.

Predná časť budovy je osemuholník, zadná je obdĺžníková, strecha prevážne sedlová, krytina škrídľa / plech. Pitná voda - obecný vodovod, kanalizácia - betónová žumpa, elektroinštalácia svetelná a motorická, osvetlenie - žiarovkové a žiarivkové,360/320 V, vykurovanie lokálne - akumulačné kachle, bleskozvod. V roku 1965 bola vykonaná rekonštrukcia časti: sociálne zariadenia- umývarka, WC, sprchy, rozvod teplej vody, elektroinštalácia, výmena krovu, vykurovanie. V roku 1992 prístavba zo severnej strany - murovaná dvojpodlažná budova, podkrovie pod sedlovou strechou - kancelárie, šatne, sociálky. Budova je v prevádzke a funguje na teraz ako sklady. Objekt je dobre udržiavaný bez známok porúch alebo trhlín v obvodoch.

Kde sa Plaveč nachádza? Len 15km od Starej Ľubovne a 10km od Poľskej hranice. Je to krása nad širokou dolinou rieky Poprad na severovýchodnom Slovensku kde sa vypína kopec nesúci aj zrúcaninu hradu Plaveč z 13. storočia, kde je prístup pešo z obce Plaveč asi 10 min k zrúcaninám. Našťastie ponúkaný kaštieľ je v udržiavanom a funkčnom stave, kde práve v nedávnej dobe dostal aj novu fasádu, uvedené foto ešte bez fasády.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou .....Zaujala Vás daná ponuka? Ak áno, tak nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Budova, Stará Ľubovňa