5506, 2 izbová chata, Košice – Vyšné Opátske, Nižná Úvrať

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj záhradnú chatu v Košiciach, časť Nižná Úvrať, resp. Včelárska Paseka. Nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a odkomunikovaná s majiteľom nehnuteľnosti.
Chata je postavená z tehál, stojí na 417 m2, pozemok je oplotený a má vlastné LV na pozemok aj na chatu. Dispozične je rozdelená na prízemie, kde sa nachádza kompletne vybavená kuchyňa a prvé poschodie, ktoré slúži ako denná miestnosť. Súčasťou pozemku je obrobená a upravená záhrada, kde sú vysadené ovocné stromy a hrozno. Všetky rastliny sú ostrihané a pripravené na tohoročnú sezónu. Okrem všetkých vymenovaný súčastí sa ešte na pozemku nachádza vinárska pivnica z 2 miestnosťami.
Stav: Uvedená nehnuteľnosť má veľmi dobrý stav, nevykazuje žiadne statické chyby a nie je potrebné do nej investovať žiadne finančné prostriedky.
IS: elektrina 220 a možnosť realizácie studne.
Kúrenie: tuhé palivo prostredníctvom piecky v kuchyni.
Využitie: Chatu odporúčam pre rodiny z deťmi na víkendové pobyty, alebo pre ľudí, ktorý obľubujú prácu na záhrade okolo stromov a vinnej révy.

Cena tejto nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: Ing. Rudolf Dohányos .

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ. Chata na celoročné bývanie
Predaj Cena v RK
PREDANÉ. Chata na celoročné bývanie

Celoročne obývateľná chata v skvelej lokalite v rámci mesta. Nádherné výhľady na Košice. Parkovacie miesto na pozemku. Možnosť parkovať taktiež na ulici...

Chata 45 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske / Osiková
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ. Chata na celoročné bývanie Cena v RK Chata 45 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske
Osiková
predaj