Farm " LA MALVA", historická stavba s 3,2ha pozemkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj ponúkame historickú budovu o výmere 2000m2 s veľkým pozemkom s názvom "La Pineta" v oblasti Carmignano, Poggio alla Malva.

Prvotná stavba je datovaná až do doby Medici a bola najskôr používaná ako rozhľadňa, ktorá umožnila kontrolu celého svahu smerom k rieke Arno. V súčasnosti sú stále viditeľné dve veže. Komplex budov bol následne využívaný na náboženské účely, aj ako kláštor. Nakoniec v roku 2000 bol navrhnutý pre vidiecke využitie a okrem príslušenstva určeného pre miestne poľnohospodárske účely, je obklopený veľkým pozemkom s olivovnékmi, vinicami a lesmi o rozlohe 32.000 m2.

Pre celý komplex je vypracovaný projekt na rekoštrukciu so všetkými potrebnými povoleniami. V zmysle tohto projektu bude celý komplex rozdelený na 14 bytových jednotiek, záhrady, ako aj dostatočný priestor na parkovanie. Komplex bude rekonštruovaný za plného rešpektovania typickej toskánskej architektúry s použitím materiálov najvyššej kvality. Byty budú certifikované v energetickej triede A.

V súčasnosti sa náklady na rekonštrukciu pohybujú do 1500,- EUR na m2, pričom predajná cena za m2 v tejto oblasti je približne 4.500,- EUR.

Pri vstupe na nehnuteľnosť je možné vidieť slávnu Villa Medici patriacu slávnej rodine Medici.
Na pozemku sa nachádzajú vinice - produkuje sa tu víno známe ako Chianti "Barco Reale", ktoré obklopujú celý areál. Taktiež sa tu nachádzajú olivovníky na výrobu olivového oleja.

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Prato