Zemianska kúria v Novom Meste n/V po kompl. rekonštrukcii

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj Zemianska kúria v centre Nového Mesta n/V po kompletnej rekonštrukcii (2013) vhodná napr. na prevádzku penzióna a reštaurácie, ktorej bohatá história siaha až do 1. polovice 13. storočia. Objekt sa nachádza v mestskom parku na pozemku 465 m2 s možnosťou pristavania letnej terasy.

Dispozičné riešenie:

Suterén (173 m2) so samostatným vchodom: dve veľké klenbové pivnice, jedna plne zrekonštruovaná vhodná pre zriadenie štýlovej reštaurácie, resp. pivárne. Druhá, väčšia, vhodná napr. pre zriadenie wellness.

Prízemie (185 m2) s vchodom od dvora: reštauračná miestnosť s barovým pultom a predprípravou pre výťah na prepravu jedla do suterénu; priestor vhodný napr. pre pizzovú pec; toalety, kuchyňa, sam. WC so sprchou pre kuchára, kotolňa s novým plyn. kotlom, menší (napr. nápojový) sklad. Z reštaurácie priamy vchod do parku – možnosť pristaviť terasu.

Medziposchodie: kancelária (prádlovňa), sam. WC so sprchou a výlevkou pre personál.

Poschodie (214 m2) podkrovné: 4 x krát izba + kúpeľňa so sprch. kútom, 2 x izba + kúpeľňa s vaňou. V izbách je predpríprava pre klimatizáciu.

Nádvorie (179 m2) je uzavreté so spevnenou plochou. Parkovanie pre 5 áut na nádvorí + 5 áut na parkovisku vonku.

Kúria má nové drevené okná, strechu z pálenej škridly TONDACH, je napojená na všetky IS, pripravené je TV a Internetové pripojenie vo všetkých izbách. K dispozícii je el. prúd 220 V a 380 V s hl. ističom do 100 A.

K DISPOZÍCII VIDEOOBHLIADKA.

Vladimír Nemec
RADO Reality Group, s.r.o.
M  


Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.


Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Nové Mesto nad Váhom

Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV
Predaj 6.800,- €
Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV

Číslo ponuky : 189443 , Telefón : 0911 455 711 , E-mail : kasaj@vasereality.skNaša realitná kancelária Vám ponúka na predaj v súkromnom vlastníctve hotové novovybudované parkovacie miesto na ulici Hroznová v...

Zvláštne nehnuteľnosti 13 m2 Nové Mesto nad Váhom / Hroznová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV 6.800,- € Zvláštne nehnuteľnosti 13 m2 Nové Mesto nad Váhom
Hroznová
predaj