PREDAJ, Penzión, Bezovec, Nové Mesto nad Váhom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj Penzión Bezovec v Novej Lehote okres Nové Mesto nad Váhom. Celková rozloha pozemku na ktorom je 4-poschodový penzión postavený je 3017 m2 zo zastavanou plochou 694 m2. Penzión sa nachádza vo vynikajúcej lyžiarskej a turistickej lokalite s blízkou dostupnosťou do celého západného a stredného Slovenska (Bratislava cca 1,15 hodina, Trnava 50 min, Trenčín 40 min).
Penzión bol postavený v roku 2009 a je plne funkčný s vlastným personálom a celoročnou klientelou.
Dispozícia penziónu: na prízemí sa nachádza reštaurácia, bar, kuchyňa, sklad, prípravovňa, technická miestnosť, miestnosť pre zamestnancov, toalety, práčovňa a relaxačné centrum s výrivkou, masážny salónik, sauna. Prízemie má pohodlný výstup na spoločenský dvor s vlastným výčapom, drevená terasa, gril, ohnisko na opekanie a dvor vhodný na spoločenské akcie. Prvé poschodie je dostupné z parkoviska a nachádza sa na ňom vstupná chodba, recepcia, kancelária, foyer, zasadacia miestnosť pre 30 ľudí, kotolňa, prístupová rampa, lyžiareň, 2-sklady, izba pre personál a 3-izby z toho jedna izba je bezbariérová a schodisko. Na druhom a treťom poschodí sa nachádza schodisko, chodba a po 9-izieb, sklad prádla, miestnosť pre upratovačku. Celkovo pre klientov sa nachádza 8 - trojlôžkových, 9 - dvojlôžkových izieb a 2 - apartmány.
Štandard izieb: TV, wifi, minibar, kúpeľňa so sprchou a toaleta, sušič na vlasy, postele, vstavané skrine, stôl, stoličky, nočné stolíky a komoda. Parkovanie priamo na vlastnom parkovisku pre cca do 15 áut plus garáž pre niekoľko aut podľa
Priamo pri penzióne sa nachádza lyžiarsky vlek zo zjazdovkou a okolie penziónu poskytuje množstvo zelene, turistických chodníkov a známu exotický farmu Nový Zéland.

Cena nehnuteľnosti je 359.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2017 Grahams, s.r.o.


Podobné realitné ponuky

Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV
Predaj 6.800,- €
Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV

Číslo ponuky : 189443 , Telefón : 0911 455 711 , E-mail : kasaj@vasereality.skNaša realitná kancelária Vám ponúka na predaj v súkromnom vlastníctve hotové novovybudované parkovacie miesto na ulici Hroznová v...

Zvláštne nehnuteľnosti 13 m2 Nové Mesto nad Váhom / Hroznová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj parkovacie miesto o výmere 13 m2 - ul Hroznová, NMnV 6.800,- € Zvláštne nehnuteľnosti 13 m2 Nové Mesto nad Váhom
Hroznová
predaj