Rozľahlý výrobný a priemyselný areál Gbely.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj priemyselný výrobný areál, ktorý je situovaný v okrese Skalica, meste Gbely. Areál slúžil na výrobu a dodávku zariadení pre ropný a plynárenský priemysel.

Predmetom predaja je:
- administratívny objekt, v ktorom sa nachádzajú kancelárie. Celkovo využiteľná plocha kancelárskych priestorov a ich príslušenstva je 1200 m2 vrátane archívu o ploche 95 m2. Kancelárske priestory sú plne vybavené nadštandartným interiérovým zariadením.
- súčasťou administratívnej budovy je aj stavba kuchyne a jedálne o ploche 680 m2, kde sa nachádzajú dalšie kancelárske priestory o výmere 130m2 a menší archív o výmere 45m2. Kuchyňa a jedáleň sú s administratívnou budovou spojené samostatnou chodbou
- rezáreň a výrobno-prevádzková hala s rozlohou 500m2
- skladovacia hala - sklad spojený s dielňou nerezovej výroby spolu o rozlohe 1074m2
- výrobná hala a sociálny prístavok k výrobnej hale spolu o rozlohe 5947 m2, je najväčšou výrobnou halou celého areálu. Súčasťou výrobnej haly je sociálno-administratívny prístavok, v ktorom sa nachádzajú kancelárie o rozlohe 1470m2 ako aj sociálne zariadenia a šane o rozlohe 470m2.
- trafostanica, cez ktorú sú zabezpečené dodávky elektrickej energie
- regulačná stanica plynu, ktorá slúži na zásobovanie areálu plynom

V ponúkanom areáli sa okrem uvedených stavieb nachádza celý rad ďalších budov, ktoré slúžia na zabezpečenie prevádzky areálu - a to požiarna zbrojnica, požiarna nádrž, studňa úžitkovej vody, trieskáreň a lakovňa, kotolňa, mostová váha.
Priemyselný areál disponuje administratívnymi priestormi o celkovej ploche 1 800m2, výrobnými priestormi o celkovej ploche 6 622 m2, skladovými priestormi o celkovej ploche 1 341 m2, zastrešenými spevnenými plochami o celkovej ploche 750 m2 a spevnenými plochami o výmere 3 000 m2.

Predaj zahŕňa aj celkové interiéroví vybavenie administratívnych budov ako aj časť strojového zariadenia výrobných hál - napr. mostový žeriav, sústruhy, horizontálna vyvrtávačka...

Cena za nehnuteľnosť závisí od dohody medzi predávajúcim a potenciálnym kupujúcim, v prípade rýchleho jednania je cena za nehnuteľnosť mimoriadne priaznivá!

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Malacky