PREDAJ- apartmány ATRIUM, THAJSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HEAVEN REAL predáva apartmány nórskeho developera vhodné pre rekreačné využitie, alebo ako skvelá investičná príležitosť s 10 ročnou návratnosťou.

Apartmány sa predávajú kompletne zariadené, pri výstavbe aj zariaďovaní sú použité najvyššie európske štandardy. V každom apartmáne sa nachádza obývací priestor s kuchynským kútom, nábytok, dekorácie, kúpeľňa so sprchou a balkón. Každý apartmán má klimatizáciu, káblovú TV a WI-FI zdarma.

V apartmánovom dome ATRIUM sa na siedmych poschodiach nachádza 75 štúdií, 10 apartmánov s jednou samostatnou spálňou a 15 apartmánov s dvomi spálňami

Rozloha apartmánov: 24 - 46 m2

Spoločné priestory v apartmánovom dome ATRIUM tvoria strešné terasy, bazén, parkovanie priamo v komplexe, strážna 24 hodinová služba, recepcia, veľká dvojpodlažná nákupno - oddychovú zóna so supermarketom a butikmi, ale aj rozľahlé kúpeľné spa a wellness centrum.

Rezort je situovaný v populárnej dovolenkovej destinácii Pattaya, len 350m od obľúbenej pláže Jomtien. Z rezortu je ľahký prístup na diaľnicu a nachádza sa iba hodinu od medzinárodného letiska v Bangkoku.

Zabezpečujeme komplexný právny servis, kúpne zmluvy vypracované renomovaným notárom, garancia slovenského makléra v Thajsku. Komunikácia v angličtine, nemčine, slovenčine, maďarčine a thajčine. Možnosť zhodnocovania nehnuteľnosti formou ďalšieho prenájmu.

Kúpa teda zároveň predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť. Spoločnosť nórskeho developera ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.
ID: 332566

V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok