PREDAJ- Thajsko, apartmány TREND 7

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť HEAVEN REAL predáva apartmány nórskeho developera, ktoré je možné využiť ako skvelú investičnú príležitosť, alebo ako vaše súkromné rekreačné hniezdočko. Apartmány sa nachádzajú v Thajsku, Pattaya- Pratumnak Hill.

Kúpa predstavuje vynikajúcu investíciu, kedy spoločnosť nórskeho developera ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Spätný prenájom sa uzatvára ihneď pri kúpe. Zaručuje majiteľovi apartmánu pravidelný mesačný príjem, ktorým je možné nielen ochrániť svoje financie legálnym vlastníctvom majetku, ale súčasne získať aj mimoriadne vysoký príjem.

Trend-7 New Nordic Spa, fitness a Hotel Concept je súčasťou Trend Village, ktorá pozostáva zo 6 budov spravovaných v rámci hotelového konceptu Anita. Má zábavné centrum, 50 obchodov, reštaurácií, barov a Atrium Condominium s 2-poschodovým supermarketom a nákupnou zónou. Po dokončení projektov Trend, v oblasti Pratumnak medzi Soi 4 a Soi 5 bude stáť celkovo 8 objektov TREND.

Toto 7-poschodové kondomínium pozostáva zo 46 apartmánov s rozlohou od 30,3 do 131 m2. Plánované dokončenie stavby je v období od októbra 2016 do decembra 2017

Na 1. poschodí bude veľké fitness centrum, dostatok parkovacích miest a recepcia pre hotelovú časť. Celé druhé poschodie patrí kúpeľom Welness & Spa a veľkému fitness centru s vlastnou recepciou. Tretie poschodie tvoria napoly kúpele a 7 apartmánov, na štvrtom poschodí sa nachádza 11 apartmánov, z ktorých jeden má nadmernú veľkosť s vlastným veľkým súkromným bazénom. Piate a šieste poschodia disponujú 20 apartmánmi a navyše majú spoločný 10m x 4m veľký bazén. Na siedmom poschodí je 8 rozľahlých strešných apartmánov. Trend 7 bude jedničkou pre náročných, vyhľadávajúcich luxusné kúpele a fitness zariadenia. Taktiež bude skvelým miestom pre šport a relax v lokalite Pratumnak Hill, a to všetko pod jednou strechou.

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.
ID: 332564

V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok