PREDAJ- luxusný apartmán, THAJSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HEAVEN REAL ponúka na predaj apartmány silného nórskeho developera v obľúbenej dovolenkovej destinácii Pattaya, Thajsko. Rezort je situovaný len 350m od obľúbenej pláže Jomtien, je z neho ľahký prístup na diaľnicu a nachádza sa iba hodinu od medzinárodného letiska v Bangkoku.

Kúpa apartmánu predstavuje nie len záruku pohodlia a luxusu počas vašich návštev nádhernej krajiny, ale i investičnú príležitosť s 10 ročnou návratnosťou. Nórsky developer ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Apartmánový dom Trend 6 má sedem poschodí. K dispozícii sú jednoizbové apartmány s rozlohou 35 m². Apartmány sú v najvyšších európskych štandardoch, kompletne zariadené a dekorované. K apartmánom patrí i balkón.

Zabezpečujeme komplexný právny servis, kúpne zmluvy vypracované renomovaným notárom, garancia slovenského makléra v Thajsku. Komunikácia v angličtine, nemčine, slovenčine, maďarčine a thajčine. Možnosť zhodnocovania nehnuteľnosti formou ďalšieho prenájmu.

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.

ID: 332561

V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok