PREDAJ- Condomium 4, PATTAYA, THAJSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HEAVEN REAL predáva apartmány nórskeho developera, ktoré možno zakúpiť ako vaše súkromné miestečko pre relax a oddych, alebo ako investíciu s možnosťou ďalšieho zhodnocovania.

Kúpa predstavuje zaujímavú investíciu, kedy spoločnosť nórskeho developera ponúka zároveň aj zmluvný spätný prenájom za bezkonkurenčných podmienok: 10% z kúpnej ceny ročne, počas 10 rokov !!!

Apartmány sú umiestnené na ôsmych poschodiach. Sú postavené podľa najvyšších európskych štandardov a sú kompletne zariadené. Ku každému apartmánu patrí vlastný balkón.

Rozloha apartmánu: 51m2

Vybavenosť a služby: obchody, lobby, salónik, kaviareň, reštaurácia, bazén, fitness, práčovňa, upratovacie služby, parkovanie, 24 - hodinová bezpečnostná služba, káblová TV

Relaxačné, športové či kultúre vyžitie ponúka pre svojich návštevníkoch dovolenka v Ázii. Mesto Pattaya je letoviskom, ktoré sa nachádza na východnom pobreží Thajského zálivu, juhovýchodne od Bangkoku. Oblasť Pratumnak Hill je povestná svojimi nádhernými výhľadmi a chrámom Wat Phra Yai, ktorý sa nachádza na vrchole kopca. Tropické suché podnebie v období december a február predstavuje hlavnú turistickú sezónu. Toto obdobie využívajú mnohí turisti napríklad na netradičné strávenie Vianočných sviatkov, či oslavy príchodu nového roka.

Bližšie informácie na osobnom stretnutí. Apartmány už v predaji. Neváhajte nás kontaktovať a dozviete sa viac.

ID: 332556
V prípade záujmu volajte , alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Bangkok