PREDAJ Hotel v historickej budove v pešej zóne Starého mesta*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hotel Michalská Brána sa nachádza v tichej uličke v pešej zóne Starého Mesta, na Baštovej ulici 4, ktorá sa považuje za najužšiu a najromantickejšiu ulicu v Bratislave. Vybudovaná bola v stredoveku v 13. a 14. storočí a po dlhé storočia bola známa ako domov mestského kata. Susedí s veľkou väčšinou zahraničných ambasád, a práve preto je táto lokalita veľmi bezpečná. Hotel sa nachádza v srdci Starého Mesta Bratislavy s množstvom historických a kultúrnych pamiatok.

Hneď vedľa hotela je Michalská Brána, baroková veža, ktorá je jediným pozostatkom pôvodného mestského opevnenia. Michalská ulica je hlavnou tepnou legendárneho bratislavského Korza, o čom svedčí aj fakt, že sa tu nachádza množstvo kaviarní, reštaurácií a čajovní.
Neďaleko je stredoveká Kapitulská ulica, ktorá je považovaná za najstaršiu ulicu v Bratislave. V jej blízkosti sa nachádza Dóm Sv. Martina. Iba 5 minút od hotela trvá cesta k Slovenskému národnému divadlu, k Prezidentskému palácu, či k Bratislavskému hradu.

Hotel Michalská Brána zahŕňa 14 izieb, jednolôžkových, dvojlôžkových aj apartmánov v rôznych prevedeniach a veľkostiach zariadených v modernom štýle. Všetky izby majú pôvodné drevené okná. Každá izba má voľný prístup k vysokorýchlostnému Internetu, veľkú rohovú sprchu alebo vaňu, vlastný trezor, sušič na vlasy, minibar a farebný LCD televízor. Klimatizáciu a kúrenie sa môžete regulovať individuálne.

Výmery jednotlivých podlaží:
- 1.podzemné podlažie - kotolňa, plne vybavená kuchyňa a sociálne zázemie - 61 m2
- 1.nadzemné podlažie - reštaurácia, recepcia, výťah, vchod na terasu a vchod do bytu - 105 m2
- 2.nadzemné podlažie - apartmán, sklad , 4 štandartne izby , byt - 227 m2
- 3.nadzemné podlažie - 5 štandartných izieb - 148 m2
- 4.nadzemné podlažie - 1 apartmán , 3 štandardné izby - 124 m2

Hotel má vlastnú záhradu, ktorá môže slúžiť ako oddychová zóna pre ubytovaných hostí alebo ako terasa k hotelovej reštaurácií.
Výmera záhrady je 324 m2 a je upravovaná v záhradnom štýle. K Hotelu prislúcha samostatný byt, ktorý je taktiež predmetom predaja v rámci kúpnej ceny.

Podobné realitné ponuky

HONOSNÁ HISTORICKÁ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V PRIAMOM SRDCI MESTA BRATISLAVA
Predaj 3.700.000,- €
HONOSNÁ HISTORICKÁ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V PRIAMOM SRDCI MESTA BRATISLAVA

HONOSNÁ HISTORICKÁ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V PRIAMOM SRDCI MESTA BRATISLAVABarokový mestský palác baróna Jesenáka na Michalskej ulici 3 v Bratislave je zapísaný v štátnom zozname nehnuteľných kultúrnych pamiatok a je súčasťou...

Zvláštne nehnuteľnosti 2300 m2 Bratislava - Staré Mesto
Ponúka nehnuteľnosť  na predaj s potenciálom.
Predaj Cena v RK
Ponúka nehnuteľnosť na predaj s potenciálom.

RADO Reality ponúka na predaj kompletne zrekonštruované priestory zníženého prízemia o výmere 193,0 m2 v centre Starého mesta Bratislavy. Priestor je možné využívať na komerčné účely alebo aj ako...

Zvláštne nehnuteľnosti 193 m2 Bratislava - Staré Mesto / Grösslingova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
HONOSNÁ HISTORICKÁ POLYFUNKČNÁ BUDOVA V PRIAMOM SRDCI MESTA BRATISLAVA 3.700.000,- € Zvláštne nehnuteľnosti 2300 m2 Bratislava - Staré Mesto predaj
Ponúka nehnuteľnosť na predaj s potenciálom. Cena v RK Zvláštne nehnuteľnosti 193 m2 Bratislava - Staré Mesto
Grösslingova
predaj