Seepark Kittsee, bývanie pri jazere, Rakúsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DOVOLENKA U VÁS DOMA
Užívajte si dovolenkovú atmosféru u Vás doma a získajte do výlučného vlastníctva jeden z osemdesiatich pozemkov v komplexe Seepark Kittsee, v Rakúsku. Spolu s pozemkom nadobudnete aj spoluvlastnícky podiel zapísaný v katastri nehnuteľností na rekreačnom jazere s celkovou rozlohou 5,5 ha, spoločných zelených plochách a ulici v rámci parkového komplexu. Z každého pozemku je nádherný výhľad na jazero, z viacerých aj na hrad a panorámu Bratislavy.

53 pozemkov pri jazere disponuje vlastnou plážou a tým aj súkromným priamym prístupom k vode. Majitelia týchto pozemkov majú právo na vybudovanie jednej súkromnej lávky siahajúcej tri metre do jazera.

Zvyšných 27 pozemkov má prístup k vode zabezpečený cez štyri rôzne zelené plochy. Areál Seepark Kittsee je prístupný výlučne pre jeho obyvateľov.

DOPRAVA: Výborné spojenie s Bratislavou - vzdialenosť z vlakovej stanice Kittsee do stanice Bratislava-Petržalka je 5 km a trvanie 5 min. Autom Vám bude trvať cesta od hranice Bratislavy približne 7 minút (5,5 km).

Podobné realitné ponuky - Developerské pozemky, Neusiedl am See