Novostavba 4 izb. bungalov v štandarde Hrubý Šúr

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 4 izbový rodinný dom v obci Hrubý Šúr (15 km od BA, 5 km od SC), bungalow s podlahovou plochou cca 150 m2, + 20 m2 terasa, s výmerou pozemku 511 m2 s výbornou južnou orientáciou záhrady.
DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývačkou s krbom a s východom na terasu, komora, samostatné WC s umývadlom, technická miestnosť (kotolňa), 3 samostatné izby, kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, bidet, dvojité umývadlo).
POPIS DOMU: priestranný dom je tehlová novostavba 30 cm so zateplením, precízne postavená z kvalitných materiálov. sedlovú strechu. plastové okná. V kúpeľni umiestnená vaňa a sprchovací kút s masážnymi tryskami a saunou, ktoré vám zabezpečia maximálny komfort a relax . Podlaha v chodbe, v kuchyni,v kúpeľni a na WC je dlažba, zvyšok plávajúca podlaha. Podlahové kúrenie s kotlom Protherm, dvere, parkety v izbách, v každej izbe a v hale roldor. Dom sa predáva sa v štádiu štandard s kuchynskou linkou a s kopletným oplotením pozemku. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - vodovod, elektrinu, plyn a žumpu, V celom dome komplet internet, TV, alarm. Rožný pozemok umožňuje urobiť vjazd pre auto buď z jednej alebo z dvoch strán podľa vašej potreby.
Cena skolaudovaného domu je iba 174.000 €

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Senec

Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná
Predaj 298.880,- €
Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná

REWIN reality Vám VÝHRADNE ponúka pozemok o výmere 929 m2, určený na výstavbu dvojdomu s právoplatným STAVEBNÝM POVOLENÍM. Už stačí len staviať, žiadne zdĺhavé povolenia a neistý výsledok. Pozemok sa...

Výstavba domov 153.18 m2 Dunajská Lužná / Sadová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná 298.880,- € Výstavba domov 153.18 m2 Dunajská Lužná
Sadová
predaj