1.BCR - JEDINEČNÝ OBYTNÝ KOMPLEX - DESIGN CENTER JAROVCE!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS LOKALITY:
Nová sýpka v Jarovciach disponuje výbornou strategickou polohou na začiatku Jaroviec medzi ulicami Smaragdová, Opálova a Jantárova. Má výborné dopravné napojenie na neďalekú diaľničnú sieť do centra Bratislavy (iba 8 min.) alebo do minúty priamo na diaľnicu na smery Viedeň, Budapešť, Praha, či plánovaný nový most cez Dunaj v smere na Triblavinu. V blízkosti je zastávka MHD (iba 14 min. do nákupného centra Aupark). Okrem diaľničnej siete na smery Viedeň, Praha, Budapešť a centrum bude lokalita napojená aj na cyklistické trasy a priamo na neďalekú obľúbenú hrádzu pre in-line korčuliarov a cyklistov.

Projekt sa maximálne prispôsobil existujúcej zeleni a zachováva všetky hodnotné dreviny. Celý priestor bude doplnený o park a výnimočné prvky sadových úprav, aby vzniknuté prostredie malo svoj jedinečný charakter. Riešenie je komplexné, exteriérové úpravy a špeciálne večerné nasvietenie vytvoria príjemné prostredie, na Slovensku prekvapivé a výnimočné.

DETAILY PROJEKTU:
Projekt Design Center Jarovce Vám ponúka v dvoch fázach 23 nových 1- až 3-izbových bytov a 18 nových mezonetových, priestranných, komfortných 4-izbových bytov (radových rodinných domov) s terasami na oboch úrovniach s dokonalým súkromím na najvyšších dvoch podlažiach. Tieto takmer samostatné rodinné domy sú práve pre tých, ktorí túžia mať kvalitné a komfortné bývanie s pohodlím bytového domu. Okrem toho ponúkne v poslednej fáze štyri priestranné vysoké loftové priestory v rekonštruovanej sýpke na najvyššom podlaží pre umiestnenie office-ov alebo designových ateliérov s možnosťou vloženia galérie. Byty dopĺňa v prízemí 8 loftových, z toho polovica priechodných pasážových priestorov na prevádzky a služby na predaj.

Vynovená pôvodná sýpka, zaujímavé loftové prevádzky, priestory na predaj, pekáreň s čerstvým pečivom, zmrzlina, či malý trh pre verejnosť, vináreň, cafe s terasou i výborná reštaurácia sú dobrým predpokladom pohody a príjemnej atmosféry. Pre spokojnosť klientov boli doplnené aj funkcie malej tanečnej sály pre jogu a pilates cvičenia, wellnes priestor s vírivkou, saunami a masážami a beauty salón s kompletnými službami pre ženy.

Dokončenie 1. etapy je plánované v roku 2018, druhá a tretia etapa sa začne priebežne a celý komplex bude dokončený do Vianoc v roku 2019.

Design Center sa stane zdravým jadrom a obľúbeným miestom Jaroviec. Vytvára v dnešnej dobe tak potrebný a veľmi žiadaný kvalitný verejný priestor s verejným parkoviskom. Projekt nezabúda ani na také drobnosti ako predaj novín a tabaku, bankomaty, drop taxi stanovisko, štýlovú knižnicu s čitárňou, či fontánu s detským ihriskom. Má najväčšie predpoklady stať sa kultúrnym centrom, ktoré do Jaroviec prinesie vysokú kvalitu, príjemnú atmosféru a je pre všetkých. Je vhodným miestom pre kreatívnych ľudí, ktorí túžia po tichom mieste na bývanie, ale zároveň chcú zostať v blízkosti centra diania. Zdravé jadro, ktoré spája funkcie aj ľudí, robí z nich priateľov a ponúka krásny zážitok.

ŠTANDARD:
Celý komplex má vlastnú atmosféru typickú pre loftové priestory. Tehlové fasády sú použité na rekonštruovanej sýpke aj na novostavbe. Pre interiéry bytov je pripravený zaujímavý štandard vybraných produktov a prírodných materiálov, loftové prevádzky majú ponechanú voľnosť interiérového stvárnenia. Samotné budovy vytvoria zároveň zaujímavý vnútorný priestor pre terasové posedenie. Design Center prinesie do Jaroviec vysokú kvalitu, príjemnú atmosféru pre všetkých. Zdravé jadro, ktoré spája funkcie aj ľudí, robí z nich priateľov a ponúka krásny zážitok.

FINANCOVANIE:
Financovanie kúpy bytov v tomto projekte je rozdelené do niekoľkých krokov:
A. podpis Rezervačnej zmluvy a zloženie rezervačného poplatku vo výške 5 000,- EUR (ktorý bude odpočítaný z kúpnej ceny).
B. podpis Zmluvy o uzatvorení budúcej kúpnej zmluvy, so stanovenými splátkami:
1. splátka vo výške 20% z kúpnej ceny je splatná pri podpise Zmluvy o uzatvorení budúcej kúpnej zmluvy.
2. splátka vo výške 30% z kúpnej ceny je splatná po ukončení hrubej stavby.
3. splátka vo výške 20% z kúpnej ceny je splatná do 3 dní od doručenia oznámenia o dokončení vnútorných omietok a poterov.
4. splátka vo výške 30% z kúpnej ceny je splatná po kolaudácii.
Zvýhodnené hypotekárne úvery budú poskytované klientom v spolupráci so Slovenskou sporiteľňou a.s. vo všetkých jej pobočkách.



Podobné realitné ponuky