Super cena !!! 5 izb. rodinný dom Bernolákovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 5 izbový priestranný rodinný dom s bazénom a nádherným veľký pozemkom o rozlohe 1362 m2 v výbornou juhozápadnou orientáciou záhrady. 12 ročný dom s užitkovou plochou 198 m2 je postavený s tehly 44 cm + 10 cm zateplenie polystyrén, betónová škridla, drevené euro-okná z meranti, dom je napojený na elektrinu, vlastnú i obecnú vodu, žumpu 24 m2, plyn a kanalizácia je na hranici pozemku, kúrenie a ohrev vody elektrickým kotlom / dvojtarifa/, na prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí radiátory.
Na prízemí je vstupná hala, technická miestnosť, hosťovská izba, WC so sprchovým kútom, obývacia izba s krbom s prieduchmi do horných izieb, jedáleň s východom na terasu, kompletne zariadená kuchyňa so všetkými spotrebičmi značky elektrolux., slnečná terasa má rozlohu 35 m2.
Na poschodí je rodičovská spálňa s terasou, detská izba s terasou, detská izba s balkónom, kúpelňa s balkónom dvojumývadlo, sprcha, vaňa, WC, bidet.
V podkroví je úložný priestor o rozlohe cca 60 m2.
Na pozemku je prístrešok na auto s murovaným skladom o celkovej rozlohe 38 m2, bazén 6 x 3x 1,5 m, udržovaná priestranná slnečná záhrada s okrasnými i ovocnými stromami.
Výrazná zľava, Cena teraz iba 239.000 € Výhradne iba u nás !

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Senec

Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná
Predaj 298.880,- €
Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná

REWIN reality Vám VÝHRADNE ponúka pozemok o výmere 929 m2, určený na výstavbu dvojdomu s právoplatným STAVEBNÝM POVOLENÍM. Už stačí len staviať, žiadne zdĺhavé povolenia a neistý výsledok. Pozemok sa...

Výstavba domov 153.18 m2 Dunajská Lužná / Sadová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok na výstavbu DVOJDOMU so STAVEBNÝM POVOLENÍM - Dunajská Lužná 298.880,- € Výstavba domov 153.18 m2 Dunajská Lužná
Sadová
predaj