Bojnická - pozemok na výstavbu polyf. objektu, 1443 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme pozemok na Bojnickej ul., BA - Nové Mesto. Pozemok s výmerou 1443 m2 je vhodný na výstavbu polyfunkčného objektu, resp. administratívnej budovy s možnosťou 70% podielu bývania s koef. zastavania 34% (t.j. 490 m2). Max. výška stavby je 5 nadzemných podlaží. Budova môže mať celkovú plochu do 2450 m2 celkových plôch. Pozemok sa nachádza pri známom objekte Mediky a má veľmi dobrú polohu vzhľadom na napojenie na diaľnicu. Napojenie na IS je pri pozemku (okrem kanal.). Na pozemku nie sú žiadne vedenia a je zastavateľný bez obmedzenia.

K uvedenej cene bytu bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie vo výške 2% z kúpnej ceny (minimálne však 1600 €), v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis v advokátskej kancelárii HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Pokojne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Tešíme sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Bratislava - Nové Mesto