APARTMÁNOVÝ KOMPLEX NA POBREŽÍ ČIERNEHO MORA IBA 100m OD PLÁŽE - BYALA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

APARTMÁNOVÝ KOMPLEX NA POBREŽÍ ČIERNEHO MORA IBA 100m OD PLÁŽE - MESTO BYALA OKRES VARNA.

Ponúkame na predaj apartmány v komplexe BYALA 6 - v poradí šiesty apartmánový dom developera v komplexe iba 100 m od pláže.

V apartmánovom dome sa nachádzajú apartmány 1+KK, 2+KK a 3+KK. Všetky apartmány majú terasy a okrem 1+KK majú panoramatický výhľad na more.

Kolaudácia komplexu naplánovaná na JÚN 2016. Súčasťou komplexu je aj bazén s detským bazénikom. Apartmánový dom má 5 poschodí a jeho súčasťou je aj výťah.

Výhodou je vynikajúce letecké spojenie cez celé leto - letiská Bratislava, Sliač, Poprad a Košice. Obhliadky v slovenčine jún až september, v angličtine alebo ruštine počas celého roka.

Všetky ceny sú uvádzané vrátane poplatkov za prepis nehnuteľnosti a dane za prepis nehnuteľnosti v Bulharsku. Klient nemusí byť celú dobu prítomný pri prepise, možnosť zastupovania advokátom a prekladu zmlúv do slovenského jazyka. Všetky dokumenty developer poskytuje automaticky v anglickom príp. ruskom jazyku, možnosť preloženia zmlúv do slovenčiny s pečiatkou na Bulharskom konzuláte v Bratislave (preklad nie je zahrnutý v cene).

Viac info Vám radi poskytneme telefonicky, prípadne na osobnom stretnutí u nás v kancelárii v EUROVEA CENTRAL 3 na 6. poschodí.

Podobné realitné ponuky