Za 690 tis. € skladový areál 10.000 m2 , funkčná vlečka, IS, Šaľa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MITAN ® ponúka na predaj prevádzkový areál o celkovej ploche 9928 m2 nachádzajúci sa v priemyselnej zóne mesta Šaľa s vlastnou FUNKČNOU železničnou vlečkou o dĺžke 120 m. Areál je oplotený, je napojený na všetka IS – vodu, elektrinu, kanalizáciu a plyn + vlastná studňu. Na pozemku sa nachádza prízemná administratívna budova o zastavanej ploche 230 m2 – má 4 kancelárie, šatne, umývarku a WC pre zamestnancov. Nezateplená oceľová oblúková hala o zastavanej ploche 627 m2 (46,70 x 13,40 m, v = 3,50 m) so 4-mi bránami 3,50 x 4 m. Prístrešok, garáže, 3 plechové sklady. Má betónovú nakladaciu rampu a rampu na údržbu nákladných vozidiel s LAPOLOM. Na vstupe do areálu je mostová elektronická váha na 25 ton. Všetky voľné plochy sú vybetónované. Povrchová voda je dažďovou kanalizáciou zvedená do samostatnej žumpy – nemá LAPOL.
Nehnuteľnosť je evidovaná na liste vlastníctva na jedného občana – je výlučným vlastníkom. Nehnuteľnosť je čistá, bez tiarch možná okamžitého zobchodovania.
Ponuková cena je 690 tis. EUR vrátane kompletného právneho servisu a poplatku v katastri. Možnosť kúpy aj po častiach.
Bližšie informácie na ,

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Šaľa

TOP CENA!!! AREÁL  SO  SKLADOVÝMI  PRIESTORMI  NA  PREDAJ  V  ŠALI
Predaj 579.000,- €
TOP CENA!!! AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI

PRIEMYSELNÝ AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI PODNIKANIE VO VLASTNOM AREÁLI – ponúkame na predaj komplexný priemyselný areál so skladovými priestormi, zázemím pre personál, montážnou halou s prístreškom...

Sklady a haly 11248 m2 Šaľa / Dolná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
TOP CENA!!! AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI 579.000,- € Sklady a haly 11248 m2 Šaľa
Dolná
predaj