NA PREDAJ ZATEPLENÁ VIACÚČELOVÁ HALA, 955 M2, DUBNICA NAD VÁHOM.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj viacúčelovú halu pre rôzne využitie, o celkovej rozlohe 955 m2, na základe budúceho geometrického plánu cca 1.555 m2 (cena ostáva), nachádzajúcu sa v priemyselnej časti mesta Dubnica nad Váhom. Nehnuteľnosť je možné využiť na výrobné, skladovacie, obchodné priestory, prístup je po asfaltovej ceste, aj pre kamiónovú dopravu, hala má rampy, nakladacie a vykladacie priestory. V priestoroch haly prebehla čiastočná rekonštrukcia, ktorá približne spočívala: nová elektrická prípojka + nové káble, elektrická skriňa, protihlukové steny, výťah do pivničných priestorov s nosnosťou 500 kg, zateplenie vonkajšie a stropné, rozsiahla rekonštrukcia kancelárskych priestorov a toaliet.
Rozmery haly: výška 4,50 m – možnosť zvýšenia na 5m ( zateplenie ), šírka cca 13 m a dĺžka cca 76 m.
Možnosť dokúpenia susediaceho vybetónovaného pozemku, využiteľného na parkovanie, skladovanie, atď, o rozlohe cca 5.000 m2 – v sume 26,- € za m2.
Dispozície: zateplené výrobné skladovacie priestory oddelené proti hlučnými stenami, šatne, oddychová miestnosť, 2x kuchyňa, pivničné priestory o rozlohe 200 m2, toalety, sprchovacie kúty,( zvlášť ženy a muži ), nové kancelárske priestory, chodba, rampy.
Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Tel. kontakt: , Infolinka:

Podobné realitné ponuky