Prenájom priestorov priemyselný park Malacky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej hale v Malackách, vhodné na akúkoľvek komerčnú, skladovú či výrobnú aktivitu.
Aktuálny priestor na prenájom má rozlohu 668 m2, a skladá sa z 2 častí, preto je možné ich prenajať a využívať samostatne ( zhotoví sa priečka na oddelenie priestorov) :

Priestor č. 1: 447 m2
Priestor č. 2: 221,30 m2.

Priestor č. 1 : predná strana je riešená sklenými vitrínami – vhodné aj na obchodnú prevádzku, v zadnej časti priestoru je možný prístup kamiónmi priamo do haly - pohodlný prístup cez vysokú a širokú priemyselnú bránu na automatické otváranie. V priestore sú zriadené aj sociálne zariadenia.
Priestor č. 2: samostatný priestor s vlastnou vodou, kanalizáciou, elektrinou a kúrením. Sociálne zariadenia pre tento priestor - spoločné, na 1. poschodí, kde sa nachádza aj jedáleň s denným menu.

Objekt je zateplený s protipožiarnymi stenami, podlaha má špeciálny protiprachový náter; kúrenie konektormi. Priestory si môže klient dispozične prispôsobiť podľa potrieb. Médiá, /elektrická energia, voda, kúrenie/ si nájomca platí na základe vlastného merača. V objekte je pripojenie na 220 V a 380 V.

Cena za prenájom: 3,50 € bez DPH/m2/mesiac
Záloha za služby: 0,70 € bez DPH/m2/mesiac

Areál má dva pohodlné vstupy (vstup možný aj s kamiónmi do 42 t) - otvorený pohodlný priestor na manévrovanie ako aj mnohopočetné parkovisko. Celkový počet parkovacích miest je 148, z toho na prízemí je 118 a na poschodí ďalších 30 parkovacích miest. Rampa vedúca na 1. poschodie má nosnosť do 9 t.
Hala je postavená na pozemku o veľkosti 11500 m2 a je vzdialená 2 km od diaľnice D2. Celý areál je strážený kamerovým systémom. Celková plocha skladovej haly je 8300 m2, z toho prízemie má rozlohu 5000 m2 a prvé poschodie 3300 m2, Obsadenosť priestorov: 90 % (obchodné prevádzky, bowling, reštauračné služby, fitness, miestnosť na spoločenské podujatia, svadobný salón a pod.
V objekte je aj možnosť občerstvenia – jedáleň s denným čerstvým menu.

Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať na tel. čisle (aj v podvečerných hodinách alebo cez víkend) alebo prostredníctvom e-mailu:

Tešíme sa na stretnutie s Vami!

Realitná kancelária SB REALITY, s.r.o. je overený člen ZRKS (Združenie Realitných Kancelárií Slovenska).


Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Malacky

Výrobno-skladová budova v stráženom areály, Stupava
Prenájom 1.530,- €/mes.
Výrobno-skladová budova v stráženom areály, Stupava

Na prenájom budova - priestory vhodné na výrobu, montáž alebo skladovanie. Budova je súčasťou stráženého priemyselného areálu v Stupave. Priestor sa nachádza v samostatnej budove. Jeho celková výmera je 306...

Sklady a haly 306 m2 Stupava
PRENÁJOM SKLADOVÝCH  A VÝROBNÝCH PRIESTOROV, ZOHOR, PARKOVANIE, AREÁL
Prenájom 4,- €/m2/mes.
PRENÁJOM SKLADOVÝCH A VÝROBNÝCH PRIESTOROV, ZOHOR, PARKOVANIE, AREÁL

Ponúkame na prenájom štyri výrobné a skladové priestory pri obci Zohor, ktorá je vzdialená 15 km od Malaciek. Priestory sú ideálne na dlhodobý prenájom, ihneď k dispozícii s možnosťou prispôsobenia...

Sklady a haly 0 m2 Malacky
NA PRENÁJOM skladový priestor (1000€/mes) a kancelárie (260€/mes) v MA
Prenájom 1.000,- €
NA PRENÁJOM skladový priestor (1000€/mes) a kancelárie (260€/mes) v MA

Ponúkame na prenájom výrobnú (skladovú) halu v Malackách v lokalite priemyselného areálu, ktorý sa nachádza na ulici Cesta mládeže. Hala pravidelného obdĺžnikového tvaru s rozmermi 27 m x 11,3...

Sklady a haly 305 m2 Malacky / Cesta mládeže
Prenájom 1.000,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Výrobno-skladová budova v stráženom areály, Stupava 1.530,- €/mes. Sklady a haly 306 m2 Stupava prenájom
PRENÁJOM SKLADOVÝCH A VÝROBNÝCH PRIESTOROV, ZOHOR, PARKOVANIE, AREÁL 4,- €/m2/mes. Sklady a haly 0 m2 Malacky prenájom
NA PRENÁJOM skladový priestor (1000€/mes) a kancelárie (260€/mes) v MA 1.000,- € Sklady a haly 305 m2 Malacky
Cesta mládeže
prenájom