Skladové a administrate priestory, Dunajská Streda, Povodská cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Areál skladových priestorov sa nachádza v Dunajskej Strede, Povodska cesta, na parc. č 1976 až 1980. V areáli, ktorého celková plocha je 9633 m2 sa nachádzajú objekty na ploche 1755 m2 a spevnene plochy na 2553 m2.
Povodne bol areál vybudovaný pre mäsopriemysel a slúžil ako poľné jatky s rampou pod prístreškom, sušiareň a hangár. V rokoch 1995 až 1997 bola vykonaná rekonštrukcia objektov, výmena oplotenia, likvidácia čerpacej stanice a nádrže, rekultivácia a zatrávnenie plôch a výsadba stromov.
V rámci rekonštrukcie objektov bola vykonaná obnova obvodových a nosných múrov, priečok, výmena vstupných a priechodových vrát a dvier, výmena svetlíkov , rekonštrukcia striech vrátané zateplenia, opravy všetkých vnútorných a vonkajších omietok a obkladov, úprava podláh, kompletná výmena elektroinštalácie a bleskozvodov a osadenie hydrantov pre
protipožiarnu ochranu.

Na základe kolaudačného rozhodnutia Okresného úradu v Dunajskej Strede zo dňa 1.10. 1997, je povolené užívanie stavby pre účely skladovania potravinárskych produktov.
Rekonštruované objekty je možne, využívať' aj na iné účely. Vykurovanie je možné riešiť' zemným plynom, ktorého prípojka je vo vzdialenosti cca 100 m od areálu.

Popis jednotlivých objektov :

1.Vrátnica

Prízemná murovaná stavba z pálených tehál, nepodpivničená s plochou strechou. Vonkajšia omietka brizolitová s keramickým obkladom. Podlahy PVC alebo dlažba. Zastavaná plocha 11,4 x 10,85 = 123,7 m2. Je členená na kancelárske priestory a sociálne zariadenia.

2.Sklad ( hangár)

Prízemný samostatne stojaci objekt so strešnou konštrukciou z priehradových kovových väzníkov, pokrytých špeciálnou strešnou krytinou z tvarovaného plechu z vonkajšej aj vnútornej strany, medzi ktorými je tepelná izolácia. Zvisle konštrukcie sú z oceľových I profilov vyplnených pórobetónovými tvárnicami. Podlaha betónová s ochranným náterom.
Zastavaná plocha 31,55 x 15,25 = 481 m2. Výška objektu 6,25 m. Objekt ma bleskozvody. Vstup do objektu dvomi kovovými bránami.


3.Objekt súboru skladov

Je riešený ako dvoj trakt so železobetónového monolitického skeletu rôznych výšok ( 5,5 a 9 m) a rosponov. Objekt je jedno podlažný, nepodpivničený. V jedno module vyššej časti je vložené druhé podlažie. Sú na v ňom miestnosti sociálnych zariadení a miestnosti s doplnkovými funkciami. Na prízemí sa nachádzajú WC, spojovacia chodba so schodiskom a elektro rozvodňa. Na poschodí sú umiestnene sprchy, WC a šatne.
Nosnú konštrukciu tvorí železobetónový skelet na ktorom je uložená sedlová strecha z priehradových väzníkov. Strešný plášť je zložený z plechov VSZ, lepenky, drevného zaklopú,
minerálnej rohože a podhľadu z dosiek Akulit.
Na objekt skladov nadväzuje rampa na nakládku a vykládku nákladných vozidiel.

Podobné realitné ponuky

Skladovo - výrobný priestor s veľkou spevnenou plochou neďaleko Senca
Prenájom 5.700,- €
Skladovo - výrobný priestor s veľkou spevnenou plochou neďaleko Senca

Ponúkame na prenájom skladovo- výrobný priestor o výmere 1500m2, so spevnenou plochou o výmere 2000m2.Výmera haly: 61,1m x 24, 51m, výška 8mHala sa nachádza v obci Oľdza hneď...

Sklady a haly 1500 m2 Oľdza
Prenájom 5.700,- €