PREDAJ KOMERČNEJ BUDOVY - VÝHODNÁ INVESTÍCIA, ÚP 800m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka exkluzívne na predaj ďalší zaujímavý komerčný dom v lokalite Kapušany, vzdialenej od centra Prešova iba 12km .

Ponúkame exkluzívne na predaj komerčnú budovu - apartmanový dom s gastro priestormy v lokalite Kapušany pri Prešove s priľahlým pozemkom 890m2, pričom zastavaná plocha budovy je 125m2.
Budova je trojpodlažná, nateraz je v stave rekonštrukcie s úžitkovou plochou cca 800m2.
Z hľadiska lokality a polohy sa nachádza na značne frekventovanom mieste v blízkosti cesty s možnosťou riešenia aj väčšieho priľahlého parkoviska. Rekonštrukcia budovy ponúka zámer na vytvorenie penziónu, stacionáru a podobne.

Rekonštrukcia budovy bola začatá a prevádzala so zámerom na vytvorenie apartmánového domu s recepciou a s reštauračným zariadením ( kuchyňa , jedálenská čas, potravinové sklady a hygiena). Budova je trojpodlažná, na prízemí je situovaná veľká reštaurácia s jedálňou, recepcia, kuchyňa s prípravou a so skladovými priestormi, šatne a hygienické zariadenia pre personál a hostí. V pivničných priestoroch bola myšlienka realizovania vinnej pivničky, ktorá má výmeru cca 60m2.

V budove je situovaných 11 samostatných izieb s kúpeľňami , na 2.poschodí sú umiestnené 2 samostatné mezonetové apartmány prepojené do podkrovia . Pri rekonštrukčných úpravách ponúka daný objekt aj zmenu využitia zámeru .

Budova bola postavená zo zmiešaných materiálov - tehla a kameň. Na dome bola rekonštruovaná strecha ( z vnútra zateplenie minerálnou vlnou), natiahnuté nove elektrické rozvody, vymenené komplet drevené okná.

V blízkosti sa nachádza aj obecný vodovod s kanalizáciou a plynofikácia, možnosť napojenia sa.

K zadnej časti budovy bola dobudovaná ďalšia stavba, ktorá bola dostavaná kvôli podmienkam zväčšenia priestoru na prízemí. Možnosť dostavania aj parkovacích miest .
V budove prevláda teplý materiál - drevo ( stĺpy, trámy, podhľady). Daný objekt ponúka aj iné možnosti využitia podnikateľského zámeru.
Blízka dostupnosť do centra mesta Prešov, cca 10minút autom.

Nehnuteľnosť je voľná ihneď po dohode s majiteľmi.
Cena 175.000eur je vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti..

V prípade záujmu o bližšie informácie k nehnuteľnosti nás kontaktujte na čísle :
Eva Marcinová - certifikovaný realitný maklér NARKS.








Podobné realitné ponuky