Na predaj prevádzkový objekt Banská Bystrica, Radvaň

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BC REALITY® - ponúkame na predaj väčší prevádzkový areál v Banskej Bystrici, časť Radvaň, na ulici Sládkovičova. Areál „PIVOVARU URPÍN“ sa nachádza v priemyselnej časti. Skladá sa z troch objektov: administratívnej budovy, výrobnej haly a jej prístavby (skladu), priľahlých pozemkov a príslušenstva. V súčasnosti sú objekty nevyužívané. Stručný popis objektov:

Administratívna budova:
Budova má tri nadzemné a jedno podzemné podlažie rovnakého pôdorysu. Druhé a tretie nadzemné podlažie slúžilo pre administratívu. Prvé nadzemné podlažie slúžilo pre administratívu a sčasti ako technologické priestory. Prvé podzemné podlažie sú sklady a technologické priestory. Budova má priečny nosný systém z prefabrikovaných tyčových prvkov, stĺpov, prievlakov a stropných ŽB panelov. Obvodový plášť ako aj deliace konštrukcie sú murované z tehál. Schodisko je oceľové s keramickou dlažbou. Podlahy v chodbách sociálnych zariadeniach a technologických priestoroch sú z keramickej dlažby. Podlahy v kanceláriách sú z PVC. Povrchové úpravy stien a stropu sú VPC omietky a maľby, v sociálnych zariadeniach sú keramické obklady. Okná a dvere zdvojené, vstupné dvere sú oceľové, presklené. Budova dlhšiu dobu neslúži svojmu účelu, je odpojená od inžinierskych sietí, má nevyhovujúci technický stav vnútorných rozvodov. Stavba bola daná do užívania v roku 1979.

Výrobná hala:
Výrobná hala z montovaných tyčových ŽB prvkov, stĺpov, prievlakov a predpätých stropných TT panelov, v module 5x2m / 3x15m. Obvodový plášť je z pórobetónových panelov. Podlahu tvorí betónový poter, z časti keramická dlažba. Povrchová úprava stien je VPC omietka a maľby. Strecha je plochá jednoplášťová s opravenou hydroizolačnou vrstvou. Vnútorné inštalácie ako aj niektoré časti haly sú poškodené. Stavba bola daná do užívania v roku 1979.

Sklad - prístavba:
Objekt slúžil ako sklad, z časti boli v objekte kancelárske priestory, tieto sú však značne poškodené. Objekt je murovaný z pórobetónu, úpravy stien tvoria VPC omietky a keramické obklady. Podlahy tvoria keramické dlažby. Vnútorné inštalácie ako aj niektoré časti haly sú poškodené. Stavba bola daná do užívania v roku 1979.

Ploty:
Oplotenie pozemku pozostávajúce z oceľových stĺpikov a pozinkovaného pletiva. Oplotenie vstupu k výrobnej hale pozostávajúce z pozink. vlnitého plechu, vstupnej brány a bráničky.

Vonkajšie úpravy:
Spevnená betónová plocha pozemku slúžiaca ako parkovisko pred administratívnou budovou, spevnená betónová plocha asfaltovaná pozemku slúžiaca ako vstup do administratívnej budovy a spevnená plocha z asfaltu pozemku slúžiaca ako vjazd na parkovisko k výrobnej hale všetko spolu 841 m2. Spevnená plocha z asfaltu pozemku slúžiaca ako vjazd na parkovisko k výrobnej hale vo výmere 1724 m2. Vodovodná prípojka. Kanalizačná prípojka. Elektrická prípojka.

Pozemky:
Pozemky sú v zastavanom území obce Banská Bystrica v priemyselnej časti Radvaň, v blízkosti obytnej časti Radvaň, vzdialené od centra Banská Bystrica do 10 min. Pozemok registra "C" pred administratívnou budovou, nachádzajúce sa ako spevnené plochy s povrchom z asfaltu ako vstup do budovy, plochy z betónu, plochy zatrávnené. Pozemok registra "C" je skoro z celej časti upravený ako spevnené plochy z betónu slúžiace ako parkovné a obslužné plochy výrobnej haly, malá časť pozemku je zatrávnená. Pozemok registra "C" je zastavaný administratívnou budovou, výrobnou halou a jej prístavbou vo výmere 3582 m2.

V zmysle listu vlastníctva je celková výmera pozemkov vo výmere 6147 m2.


Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Banská Bystrica