Administratívna budova kancelárie Martin

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Reality AK ponúka na predaj Administratívnu budovu v Martine.
V roku 2004 dokončená úplná prestavba objektu na administratívnu budovu. Obstavaný priestor stavby je celkom 1 748,43 m3.
Suterén:
Obsahuje miestnosť skladu, kotolňu ÚK a schodisko do prízemia. Je vybudovaný z betónového muriva. Nie sú vykonané zvislé izolácie proti vode - sú nahradené izolačnými omietkami. Podlahové konštrukcie majú vodorovnú izoláciu proti vode. Strop je betónový monolitický. Podlahy z cementového poteru. Vnútorné omietky štukové a hladké. Vonkajšie omietky sokla tenkovrstvé šlachtené - KURIPLAST. Schodisko do prízemia betónové monolitické s povrchom z keramickej dlažby. Rozvod vody studenej a teplej od zdroja TÚV. Rozvod plynu pre plynovú kotolňu. Elektroinštalácia svetelná i motorická. Okno plastové s izolačným dvojsklom ústiace do anglického dvorca pred budovu a dvere hladké v oceľovej zárubni.
Vybavenie podlažia: 1*plynový kotol s ohrevom teplej vody, 1*elektrický kombinovaný ohrievač teplej vody

Prízemie:
Je založené čiastočne na suterénnom murive pôvodného domu, na základoch pôvodného domu a na novovybudovaných základových pásoch s podmurovkou vybudovanou z betónových základových tvárnic. Sú vybudované vodorovné izolácie proti vode - nové izolácie vrátane podrezania pôvodných murív stavby. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehelného muriva o hrúbka 450 mm. Novovybudované murivá sú z tehál SETA o hrúbke 440 mm. Z vonkajšej strany je na všetkých stranách objektu vykonaná zateplenie fasády s novými silikátovými tenkovrstvovými omietkami. Deliace konštrukcie sú tehelné murované o hrúbkach 100 a 130 mm. Strop je celokeramickýs vykonanou betónovou zálievkou. Vo všetkých priestoroch prízemia je vykonané zníženie stropu so sadrokartónovým podhľadom, so zateplením a so zabudovaným osvetlením. Podlahy v kancelárskych priestoroch sú kobercové so soklom. V ostatných priestoroch je keramická dlažba. Schodisko do poschodia je betónové monolitické s povrchom z keramickej dlažby. Vnútorné omietky štukové a stierkové. V hygienických zariadeniach a v kuchynke je vykonaný keramický obklad stien. Vonkajšie omietky tenkovrstvé na zatepľovacom systéme - BAUMIT. Okná plastové s izolačným dvojsklom a vnútornými zvislými látkovými žalúziami, prípadne z vodorovnými kovovými žalúziami. Vnútorné dvere drevené rámové v drevených obložkových zárubniach. Vstupné dvere hliníkové s automatickým ovládaním na fotobunku - posuvné.
Rozvod vody studenej a teplej z centrálneho zdroja z plastového potrubia. Vykurovanie je ústredné z vlastnej plynovej kotolne, rozvod hliník-plast - radiátory hliníkové. Elektroinštalácia svetelná i motorická s automatickým istením. V podlaží je vykonaný rozvod zabezpečovacieho zariadenia, kamerový systém, rozvod televízny a rozvody počítačovej siete. Kanalizačne je podlažie napojené dvoma stupačkami na vonkajšiu kanalizáciu do verejnej siete
Vybavenie prízemia:
3*WC, 1*umývadlo, 1*pisoár, 1*sprcha, 1*kuchynka s kuchynskou linkou na báze dreva o dĺžke 270 cm, 1*nerezový drez, 1*výlevka

Poschodie:
Je murované z tehelného muriva SETA s hrúbkou muriva je 440 cm. Z vonkajšej strany je na všetkých stranách objektu vykonaná zateplenie fasády. Deliace konštrukcie sú tehelné murované o hrúbkach 100 a 130 mm. Čiastočne sú priečky i zo sadrokartónu. Strop je vytvorený zo sadrokartónu na drevenej konštrukcii krovu so zateplením vodorovných i šikmých častí krovu so zabudovaným osvetlením. Podlahy v kancelárskych priestoroch sú kobercové so soklom. V ostatných priestoroch je keramická dlažba. Schodisko do podkrovných priestorov je oceľové sťahovacie, umiestnené v chodbe. Vnútorné omietky štukové a stierkové. V hygienických zariadeniach a v kuchynkách je vykonaný keramický obklad stien. Vonkajšie omietky tenkovrstvé na zatepľovacom systéme - BAUMIT. Okná plastové s izolačným dvojsklom a vnútornými zvislými látkovými žalúziami, prípadne z vodorovnými kovovými žalúziami. Strešné okná drevené typu Velux. Vnútorné dvere drevené rámové v drevených obložkových zárubniach.
Rozvod vody studenej a teplej z centrálneho zdroja z plastového potrubia. Vykurovanie je ústredné z vlastnej plynovej kotolne, rozvod hliník-plast - radiátory hliníkové. Elektroinštalácia svetelná i motorická s automatickým istením. V podlaží je vykonaný rozvod zabezpečovacieho zariadenia, kamerový systém, rozvod televízny a rozvody počítačovej siete. Kanalizačne je podlažie napojené dvoma stupačkami na vonkajšiu kanalizáciu do verejnej siete
Vybavenie podlažia:
2*WC, 2*umývadlo, 2*pisoár, 1*kuchynka s kuchynskou linkou na báze dreva o dĺžke 220 cm s nerezovým drezom, 1*kuchynský kút s kuchynskou linkou na báze dreva o dĺžke 180 cm s nerezovým drezom.

Strecha je sedlová so stojatou stolicou. Krytina je typu BRAMAC. Klampiarske konštrukcie strechy s upraveného pozinkovaného plechu. Zvody strechy sú napojené na trativody a vsakovacie jamy. Klampiarske konštrukcie ostatné z plastov. Objekt je vybavený bleskozvodom.

Plocha prístupovej komunikácie a parkovacie plochy sú vybudované zo zámkovej dlažby kladenej na podkladný betón. Okolo plôch sú položené obrubníky, prípadne sa plochy opierajú o oplotenie a susedné stavby.

Podobné realitné ponuky