360° VP:: Komerčný objekt s garážou, BA III. Rača, Pri Šajbách

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Nehnuteľnosť je vhodné využiť na pohodlné BÝVANIE aj PODNIKANIE.
Ponúkame na predaj veľký 5-izbový byt v súkromnom areáli v lokalite Bratislava III. Rača, Pri Šajbách. Rozloha bytu je 142,65 m2, je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky (3-izbový byt s rozlohou 84,3 m2 a 2-izbový byt s rozlohou 40,3 m2 + spoločná chodba a sklad 18 m2).
3-izbový byt pozostáva z veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, 2 samostatných spální, veľkej kúpeľne s rohovou masážnou vaňou a toaletou, samostatnej hosťovskej toalety a chodby.
2-izbový byt pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.

K bytu prináleží veľká pivnica v suteréne cca 45 m2, sklad s trezorom, vlastná kotolňa a veľká garáž 39 m2. Byt sa nachádza v samostatnej budove v uzavretom areáli s pozemkom cca 590 m2. Pred budovou je vydláždená plocha pre cca 10 áut, za budovou zelená predzáhradka, na ktorú je východ z obývačky 2-izbového bytu.

STAV BYTU:
Kompletne zrekonštruovaný byt. Byt má vlastnú kotolňu so 4 ročným plynovým kotlom Buderus a zásobníkom vody (300 l), samostatnú plynovú prípojku, klimatizáciu, kvalitné plastové okná so žalúziami, na podlahách je dlažba a plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere. V byte je veľký trezor, obe kuchyne sú vybavené kuchynskou linkou vrátane kvalitných vstavaných spotrebičov, v kúpeľni je práčka a sušička, na chodbách a v izbách vstavané skrine. V cene bytu je kompletné zariadenie (foto).

Dom je tehlový, zateplený, vjazd do areálu cez bránu na diaľkové ovládanie. V areáli je garáž s bránou na diaľkové ovládanie, altánok a možnosť prístavby ďalšej garáže.

LOKALITA:
V blízkosti sa nachádza občianska vybavenosť, MHD, Akadémia Policajného zboru.

Podobné realitné ponuky