Na prenájom administratívna budova Čárskeho, Sever, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom administratívnu budovu s kancelárskymi a skladovými priestormi na Čárskeho ulici v mestskej časti Košice - Sever. Budova ma 4 podlažia. Je napojená na všetky inžinierske siete a internet. Celková výmera je 1060 m2. Z bočnej strany budovy je samostatný vchod do priestoru, ktorý je možné využiť ako obchodný priestor alebo ako apartmán. Kúrenie v budove je ústredné vlastným plynovým kotlom. Fasáda budovy je zateplená a obnovená. V súčasnej dobe prebiehajú vnútorne rekonštrukcie.
Parkovanie je zabezpečené v uzavretom areáli budovy aj na vyhradenom parkovisku pred budovou a k dispozícii sú aj 3 garáže. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Budova sa nachádza v blízkosti centra mesta s bezproblémovým napojením na rýchlostnú komunikáciu. V blízkosti sú zastávky MHD. Budova je vhodná na podnikateľské účely, ako kancelárske priestory, medicínske priestory a pod.

Cena prenájmu za budovu a garáže spolu s parkovacími miestami je : 5000 EUR/mesiac bez DPH + médiá.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o. JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice I

Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.
Prenájom 900,- €/mes.
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.

RS024NReality Smolko - realitná kancelária Vám ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásne reprezentatívne priestory na Jesenského ulici - Staré Mesto v Košiciach.Priestory sa nachádzajú na prízemí v dvorovej časti domu...

Kancelárie 60 m2 Košice I / Jesenského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach. 900,- €/mes. Kancelárie 60 m2 Košice I
Jesenského
prenájom