Na prenájom kancelária Moyzesova, Staré Mesto, Košice I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory o celkovej výmere 36,15 m2 na ulici Moyzesovej v Košiciach. K dispozícii sú dve kancelárie, samostatná toaleta s umývadlom a chodba. Priestory sa nachádzajú na vyvýšenom prízemí, oknami obrátené do tichého dvora. Kancelária o výmere 14,55 m2 je priechodná. V nepriechodnej miestnosti o výmere 16,60 m2 sú okná orientované na východ a sever. Priestory sa prenajímajú nezariadené. K dispozícii je aj menšia čakáreň. Budova je monitorovaná kamerovým systémom, vstup do priestorov budovy cez elektrický vrátnik, kancelárie sú zabezpečené čipovými kartami.

Cena mesačného nájmu je 10,5 €/m2 bez DPH vrátane internetu a energií (379,58 € bez DPH; s DPH 455,50 €). K cene bude pripočítaná DPH v zmysle platných právnych predpisov. Požaduje sa depozit vo výške mesačného nájmu a 1x nájomné pri podpise zmluvy.

Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice I

Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.
Prenájom 900,- €/mes.
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.

RS024NReality Smolko - realitná kancelária Vám ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásne reprezentatívne priestory na Jesenského ulici - Staré Mesto v Košiciach.Priestory sa nachádzajú na prízemí v dvorovej časti domu...

Kancelárie 60 m2 Košice I / Jesenského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach. 900,- €/mes. Kancelárie 60 m2 Košice I
Jesenského
prenájom