Na prenájom kancelárie Alžbetina / Tajovského, Košice-Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kancelárie v meštianskom dome na rohu Alžbetinej a Tajovského ulice. Je to skvelé miesto na podnikanie vzhľadom na to, že ide o známe miesto s veľkou premávkou ľudí. Jedná sa o priestory na 1.poschodí domu: ide o 3 miestnosti, 2x wc, kuchynka, sprcha a príručný sklad s celkovou plochou 100,9 m2. Budova je rekonštruovaná, s plastovými oknami, na podlahách sú záťažové koberce. Priestory sú vymaľované. Do kancelárií nepreniká hluk z ulice. Na nákrese sú vyznačené priestory na prenájom.Mestské parkovanie na ulici. Pavlač môžu využívať všetci nájomníci. Priestory je možné prenajať zariadené aj nezariadené, po dohode. Cena: 700€/mes. Ceny sú vrátane energií a služieb k nájmu. Cena je konečná, vyúčtovanie sa nerobí.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku Ing. Jana Hanudelová na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice I

Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.
Prenájom 900,- €/mes.
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.

RS024NReality Smolko - realitná kancelária Vám ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásne reprezentatívne priestory na Jesenského ulici - Staré Mesto v Košiciach.Priestory sa nachádzajú na prízemí v dvorovej časti domu...

Kancelárie 60 m2 Košice I / Jesenského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach. 900,- €/mes. Kancelárie 60 m2 Košice I
Jesenského
prenájom