IBA U NÁS!!! Odstúpenie prevádzky v centre TN, 146m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rado reality ponúka na odstúpenie útulnú prevádzku denného baru o
výmere 146 m2 v centre Trenčína, na Námestí Svätej Anny.

Priestor je veľmi vkusne zariadený a pôsobí príjemným, estetickým dojmom. Pohodlné sedenie je rozložené pozdľžne po priestore zakončené detským kútikom. Veľmi dobre dispozične riešený bar je umiestnený v strede prevádzky. Na konci sa náchádzajú priestranné toalety. Schodiskom dole sa dostaneme do zázemia baru kde je umiestnená kancelária, sklady, toalety pre zamestnancov a veľmi dobre vybavená kuchyňa.
Prevádzka bola využívaná ako kaviareň s fresh kuchyňou. Zázemie je kompletne zabezpečené vrátane celonerezovej kuchyne, vybavenej všetkými spotrebičmi, ktoré sú nevyhnutné na fungovanie v objekte. Barová časť obsahuje značkové spotrebiče, od kávovaru až po chladničky na nápoje a zákusky. Obrovskou výhodou je, že žiadne zariadenie v priestore nie je podmienené žiadnou zmluvou ani odberom od dodávateľov. Všetko je majetkom majiteľa, ktorý prevádzku odstupuje.
Bar ponúka aj možnosť priestrannej zastrešenej terasy, z ktorej sa dá pohodlne dostať do pivničnej plno-zariadenej časti, možnej využívať ako nočný bar. Celá prevádzka má všetky hygienické povolenia na vykonávanie činnosti a v cene je aj možnosť vlastniť celú značku vrátane firmy na ktorej nie sú žiadne ťarchy, internetovej stránky a kompletného know-how. V takomto prípade môže záujemca okamžite začať bez prerušenia a straty vytvorenej klientely podnikať.

Celkové náklady na prevádzkovanie denného baru sú 1400 eur mesačne vrátane energií.
Celkové náklady na prevádzkovanie denného baru vrátane terasy a pivničného priestoru sú 1800 eur vrátane energií.

Budúci majiteľ prevádzky má automaticky predkupné právo na odkúpenie celého priestoru do osobného vlastníctva, a tým pádom sa úplne zbaviť nájmu poprípade si vytvoriť pasívny príjem prenajímaním prevádzky.

V prípade záujmu alebo bližších informácií prosím kontaktujte:

PETER KRAMPL
osobný maklér
RADO Reality Group, s.r.o.
M |
radoreality.sk
predavamnehnutelnost.sk

Cena: 54 900 EUR

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Trenčín

Jedinečná príležitosť - DA VINCI a LIFE priamo v centre mesta
Predaj 69.000,- €
Jedinečná príležitosť - DA VINCI a LIFE priamo v centre mesta

RADO Reality Vám ponúka na predaj/odstúpenie zabehnutú prevádzku DA VINCI priamo v centre mesta Trenčín. Nachádza sa pri Posádkovom klube (ODA), kde má v blízkej dobe prebehnúť revitalizácia pešej zóny...

Gastro priestory 0 m2 Trenčín