PREDAJ zabehnutá krčma s jednoizbovým bytom, BÁHOŇ, 127.000,-€

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak táto ponuka nesplní Vaše očakávania, môžete si našu kompletnú ponuku pozrieť na našej stránke www.maxxreality.sk, prípadne volajte, alebo nás prezvonte na .

Predám krčmu v obci Báhoň. Pred krčmou je krásna veľká terasa s priestranným parkoviskom. Vo vnútri areálu je ďalšia terasa s hojdačkou, pieskoviskom, sedením a výsadbou zelene. Dispozične krčma pozostáva zo vstupnej haly, sedacej časti kde je cca 30miest, barového pultu, fajčiarskej miestnosti kde je cca 20 miest na sedenie. V nefajčiarskej zone sa nachádza TV. Fajčiarska miestnosť obsahuje výherný automat a billiard. Súčasťou je sociálne zariadenie - WC. Z baru sa dá prejsť do kuchyne, z ktorej je prechod do bytu. Byt pozostáva zo vstupnej časti (ktorá zároveň slúži ako sklad), obývacej časti, kúpelňe v ktorej je aj WC a ďalšej miestnosti ktorá slúži ako šatník. Z bytu je možný prechod na vnútornú terasu. Z terasy je možnosť vstupu do záhrady, ktorá je zatrávnená a sú v nej vysadené ovocné aj okrasné stromy. V záhrade je záhradný domček určený na uschovanie rôzneho náradia. Možnosť prístavby ďalšej bytovej jednotky.
V celom objekte je ústredné plynové kúrenie. Krčma je dobre situovaná, nachádza v centre obce. V blízkosti sa nachádza obchod, detské ihrisko, škola. Rozloha pozemku je 10,5á a zastavaná plocha je 212m2. Výhodou obce je železničná stanica. Z obce je rýchle napojenie na D1. V obci je priame napojenie na miestnu kanalizáciu.

Obec Báhoň má kompletnú občiansku vybavenosť (materská a základná škola, potraviny, rozličný tovar-drogéria, stavebniny, zdravotné stredisko, novovybudované námestie, detské ihrisko vzdialené 200m, futbalové ihrisko, pizzeria atď).

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis.
Kontakt: – Judita Hašáková


Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Pezinok