Na predaj budova na pozemku 3500 m2, obec Poľný Kesov, okr. Nitra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj objekt na pozemku 3420 m2 v obci Poľný Kesov, okres Nitra.

Objekt je tehlový a možné je využiť po rekonštrukcii na penzión s reštauráciou, služby. Nachádza sa v blízkosti ThermalPark Nitrava sa nachádza v peknom prostredí v obci Poľný Kesov, neďaleko Nitry.

Budova je cca 200 rokov stará, postavená z pálenej tehly, bývalá obecná sýpka, obvodové múry hrúbky 60 cm. Pri budove rastie nádherný veľký platan.

Na prízemí budovy sa nachádzajú rozľahlé priestory so sociálnym zariadením, kanceláriou. Poschodie je využívané ako sklad materiálu, ktoré je možné prebudovať na ubytovacie zariadenie. Stropy sú drevené. Priľahlý pozemok je rovinatý s možnosťou využitia na parkovanie, terasu, detské ihrisko, bazén, záhradu.

Obec je ľahko prístupná do 15 minút jazdy autom z rýchlostnej cesty R1 – NITRA - JUH. V Poľnom Kesove sa nachádza ThermalPark Nitrava patrí svojou rozlohou medzi najväčšie na Slovensku a jeho veľkosť a služby sa stále budujú. Rekreačné stredisko ThermalPark Nitrava je otvorené celoročne. Termálna voda priaznivo vplýva na pohybové ústrojenstvo, reumu a centrálny nervový systém.

Podobné realitné ponuky

KAVIAREŇ V MLYNOCH, KOMPLETNE VYBAVENÁ A ZARIADENÁ NA ODSTÚPENIE
Predaj Cena v RK
KAVIAREŇ V MLYNOCH, KOMPLETNE VYBAVENÁ A ZARIADENÁ NA ODSTÚPENIE

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://youtu.be/RhW9STsSC1s **** TUreality ponúka na odstúpenie kaviareň v OC MLYNY v centre Nitry. Kaviareň je...

Gastro priestory 60 m2 Nitra