Obchodný priestor na predaj v blízkosti centra mesta Poprad

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V Poprade ponúkam na predaj nové , kancelárske priestory so zaujímavou atypickou dispozíciou vhodné na administratívne účely, alebo na štýlový obchodný priestor, alebo reprezentatívne klientske centrum.
Priestory je možné upraviť aj na luxusný 3-izbový byt s atypickou dispozíciou. Podlahová plocha bytu je 117 m2. Priestory sa nachádzajú na prízemí dvojposchodového nového polyfunkčného objektu, kde na prvom a druhom poschodí sa nachádzajú byty. Priestory majú výhľad na blízku zeleň a na nádvorie spoločné so susedným, taktiež polyfunkčným domom.
Najväčšia miestnosť má atypický a veľkorysý priestor ktorý je opticky členený okrúhlym stĺpom, ktorý má statickú podpornú charakteristiku, ale stáva sa zároveň aj dôležitým interiérovým prvkom. Vedľa najväčšieho priestoru sa nachádza priestranná kancelária, vhodná ako miestnosť pre riadiaci manažment. Priestory majú vlastné nové sociálne zariadenie, príručný sklad a priestor, kde môže byť zriadená napr.kuchynka. Priestory majú dva vstupy (napr.letný) priamo z nádvoria a jeden zo spoločnej chodby a predsiene (napr.zimný). V miestnostiach je keramická dlažba s tmavšími šachovnicovými prvkami a elektrická príprava na osvetlenie, ktoré bude namontované podľa výberu klienta. Priestory sú vzdušné, slnečné, s vlastnými meračmi energií. Okná sú nové, plastové zvukoizolačné.
Budova je zateplená! Parkovanie je možné na ulici pred domom, alebo na nádvorí domu. Dom sa nachádza vo vilkovej štvrti, kde sa nachádza aj množstvo podnikateľských subjektov a bánk, do centra mesta je cca 5 minút pešou chôdzou.
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrum, reštaurácie a aquapark.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Poprad