EXKLUZÍVNE - prenájom NOVÉ AMBULANCIE, Medicínske centrum Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE: Ponúkame na prenájom nebytové priestory – NOVOVYTVORENÉ AMBULANCIE nachádzajúce sa v Medicínskom centre - OC CENTRUM Košice, Terasa - Lunik III.

OC prešlo v nedávnej minulosti (cca 7 rokov a postupne prebieha v čiastkach dodnes) komplexnou rekonštrukciou svojich priestorov zahŕňajúcej nové prerozdelenie jednotlivých prevádzok, pokládka novej dlažby a obkladov, inštalácia nového výťahu (najmä kvôli prístupu do 1.-vého poschodia OC: Medicínske centrum) vonkajšie zateplenie budovy a novej omietky, exteriérové práce – vybudovanie bezbariérového prístupu do OC a vlastného súkromného parkoviska OC.

Ostatná rekonštrukcia priestorov na jeho 1. poschodí OC umožnila vytvorenie nových priestorov – 6 – 8 štandardných ambulancií pre lekárov. V súčasnosti je daný priestor holopriestorom, takže umožňuje prispôsobiť výmeru a tvar ambulancie podľa požiadaviek konkrétneho lekára.
Prenajímateľ uprednostňuje ambulanciu, ktorá ešte v Medicínskom centre v OC ešte nie je (v danom čase tu je – 3 x ambulancia všeobecného lekára, alergológ, reumatológ, pediater, psychológ, gynekológ, diabetológ, kožná ambulancia, urológia).





Podobné realitné ponuky

OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD
Prenájom 10,- €/m2/mes.
OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD

Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach na sídlisku Terasa, Luník II.Priestory na prízemí majú výmeru 37,16 m2, pôvodne to bola stávková kancelária, 1 x WC s umývadlom...

Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Západ / Luník II
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD 10,- €/m2/mes. Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Západ
Luník II
prenájom